Yaza Bahar Şenliği İle Girelim Dedik:)

 Geçen bir yılın ardından çok çalıştığımızı, çabaladığımızı, emek verdiğimizi ama birazcık da yorulduğumuzu anımsadık.     

 Yorgunluğumuza iyi gelecek bir şenlikle dönemi bitirmeye ve yazı harika bir giriş yaparak enerjimizi ve stresimizi atabileceğimiz ayrıca öğrencilerimizin katılımcı, işbirlikçi cesaretli, özgüvenli ve paylaşımcı olma ruhu kazanabilecekleri bir bahar şenliğinde buluşmaya karar verdik.

  Şenliğimizi okul bahçesinde düzenleyerek tüm okulun katılım sağlayabileceği çeşitli ve eğlenceli etkinliklerle süsledik.

 Halat, yumurta ve koşu yarışlarının düzenlendiği şenlikte hem öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmalarını hem de kazanmak kadar kaybetmenin de gayet insani bir duygu olduğunu, önemli olanın bir şeylere atılmak ve onun için elinden gelen her şeyi yapmak olduğunu ve asıl başarının arkadaşının başarısına sevinmek olduğunu vurgulayarak birincilerimizi de daha çok motive etmek ve başarılarının karşılığını almaları için ödüllendirdik.

 Yapılan yarışmaların ardından bizi asıl eğlendiren müzikli gösterilerle okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve personelimizin katılımıyla gerçekleşen halk oyunları etkinliği ile de çok keyifli dakikalar geçirdiğimiz ve okul olarak aslında Büyük bir aile olduğumuzu da bir kez daha anımsamış olduk.

 Şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen okul müdürümüz Hamdi İNAN ve okul müdür yardımcımız Hasan KANDEMİR'e organizasyonlarından, öğretmen ve personelimize emeklerinden ve öğrencilerimizle velilerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür eder ve bir sonraki eğitim öğretim yılına daha da büyük bir şevkle sarılacakları güzel bir yaz geçirmelerini temenni ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van Çatak Atatürk İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)