Yaz Okulu Kayıtlarımız Başladı!

SEZAİ GÖNÜL AKDAĞ ANAOKULU

OKUL  ÖNCESİ  EĞİTİMİ YAZ  EĞİTİM PROGRAMI

İLKELERİ

·      Yaz okulu programları, normal eğitim programlarından ayrı düşünülemeyeceğinden, hazırlanan eğitim programı  başlı başına bir program olarak değil  uygulanan programı tamamlayacak şekilde planlanmıştır.

·      Yaz okulu programlarında da 36-72 Aylık Çocuklar İçin Okul Öncesi Eğitim Programı hedeflerine yer verildiğinden, eğitim yılının değerlendirme sonuçları doğrultusunda pekiştirici eğitim programları planlanmıştır.

·      Hazırlanan  eğitim programı öğretmene yol göstermesi amacıyla planlandığından, çocukların geldiği ve okulun bulunduğu çevrenin özelliklerine göre farklı düzenlemeler yapılacaktır.

·      Yaz okulu eğitim programında kavramlarla ilgili çalışmalar, tüm etkinliklerle bütünleştirilerek etkin öğrenmenin sağlandığı bir ortamda gerçekleştirilecektir.

·      Hazırlanan yaz okulu eğitim programında, eğitim yılı boyunca planlanan aile katılım etkinliklerine devam edilmiştir.

·      Yaz okulu eğitim programları hazırlanırken dış mekanlarda etkin bir şekilde kullanılabileceğinden su, kum, top vb. materyallerle ilgili etkinlikler ön plana çıkarılmıştır.

                                                                                

 

SEVGİLİ VELİMİZ;

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı (YAZ TATİLİ )4 Temmuz-1 Eylül ayları arasında  okulumuz da açılacak yaz okulu için;

Gerekli planlama ve düzenlemeleri yapabilmemiz için, Aşağıdaki çizelgeler doğrultusunda başvurularınızı yapmanız rica olunur.

Not: Okulumuz Öğrencisi olmayan Öğrencilerde başvuruda bulunabilirler. Yeterli sayıya ulaşıldığı (15 Öğrenci) durumda Yaz Okulu faaliyete açılacaktır.

 

 

Çocuğun adı-soyadı:

Çocuğun Doğum Tarihi:

Veli Ad-Soyad:

Telefon Numarası:

 

 

 

 

OKUL ZAMAN ÇİZELGESİ

BAŞLANGIÇ

BİTİŞ

İSTİYORUM-İSTEMİYORUM

8:00

12:00

 

13:00

17:00

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Karşıyaka Sezai - Gönül Akdağ Anaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)