Yaz Kurslarımız Açıldı

Tanıtım, erişim, iş birliği ve farkındalık çalışmaları kapsamında ilçe Kaymakamımız Sayın SelamiKAPANKAYA,Dinar Belediye Başkanımız Sayın Nihat SARI, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve kurumumuz işbirliğiyle düzenlenen Yaz Spor Okullarımızın tanıtımı ve açılışı ilçemiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen program ile gerçekleşti.

Program Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde istiklal marşımızın okunmasıyla başladı.

"KURSA KATILAN ÇOCUKLARIMIZ GÖSTERİLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER"

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların tamamlanmasının ardından sportif faaliyetler kapsamında; Taekwondo, Oturarak Voleybol, Masa Tenisi ve tenis gösterileri kurs öğrencileri tarafından eğitmenler eşliğinde gerçekleştirildi.

Çocuklarımızın gösterilerini tamamlamasının ardından çocuklarımıza örnek olmak adına Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ve Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı tenis oynayarak çocuklarımızı spor yapmaya ve Yaz Okullarına katılmaya davet etti.

"KIR EFELERDEN HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ"

Sportif gösterilerin akabinde ise Kurumumuz Halk Oyunları Ekibi Kır Efeler Ekibi tarafından halk oyunları gösterileri sergilendi.

Program sonunda ise Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Dinar İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, AK Parti İlçe Başkanımız İdris Er ve MHP İlçe Başkanımız Mustafa Karahan ile birlikte kursa katılan çocuklarımıza belediyemiz tarafından hazırlanan tişört ve şapka hediyelerini takdim ederek, kurs eğitimlerinde başarılar dilerken, belediyemiz ekipleri ise çocuklarımıza meyve suyu ikramında bulundu.

Program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Dinar Dinar Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)