"yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Ruhu" !!!
Okulumuzda düzenlenen “Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Ruhu” temalı kompozisyon yarışmasında “Yavuz’un Güneşinde” başlıklı kompozisyonuyla 12/D sınıfından Sude TÜRKCAN birinci olmuştur.
Yarışma da ikinciliği “Yavuz Ol , Selim Ol” başlıklı kompozisyonu ile 9/C sınıfından Şevval Berin KARA ; üçüncülüğü ise “İkinci Ailem” isimli kompozisyonu ile 10/C sınıfından Tuğçe CERAN kazanmıştır.
Seçici kurulun okulumuz Edebiyat Öğretmenlerinden oluştuğu yarışmaya yoğun bir katılım olmuştur. Yarışmada derece elde eden öğrencilere ödüllerini veren Okul Müdürü Serdar KORKMAZ bu tür yarışmaların okulumuzdaki sevgi ve saygı ortamını pekiştirdiğini ve geleceğin sanatçılarını yetiştirmede önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak başta Edebiyat Öğretmeni Gürkan KİPER olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yarışma birincisi olan Sude TÜRKCAN’ın kompozisyonu için tıklayınız.
Yarışma ikincisi olan Şevval Berin KARA’nın kompozisyonu için tıklayınız.
Yarışma üçüncüsü olan Tuğçe CERAN’ın kompozisyonu için tıklayınız.
Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.
Niğde Merkez Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi
Anadolu Lisesi Haberleri, Niğde Anadolu Lisesi Haberleri, Niğde Merkez Anadolu Lisesi Haberleri, Niğde Okulları, Niğde Merkez Okulları, Niğde Anadolu Liseleri, Niğde Merkez Anadolu Liseleri
