Yatılılık Başvuru İşlemleri

Okulumuza kayıt yaptıran öğrencilerden öğrenimlerine yatılı olarak devam etmek isteyenler;

Okulumuza belgeleriyle birlikte 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında saat 17.00’ye kadar doğrudan başvurabilecekleri gibi elektronik ortamda e-Okul sistemi üzerinden duyurular sayfasında “ortaöğretim kurumlarına bağlı pansiyonlara yatılılık başvuru ekranı”ndan da (belgelerini doğrudan veya başvuru tarihleri arasında olacak şekilde posta yoluyla ulaştırmak koşuluyla) başvurabileceklerdir.

Okul Yatılılık ve Bursluluk Komisyonlarınca yatılı olarak öğrenci yerleştirme işlemleri  25 Ağustos 2023 tarihine kadar tamamlanarak ilan edilecektir.

Pansiyonlarda kalan boş kontenjanlar İl/İlçe Yatılılık ve Bursluluk Komisyonlarınca 22-25 Ağustos 2023 tarihlerinde alınan öğrenci müracaatları değerlendirilerek 31 Ağustos 2023 tarihinde yatılılığa yerleştirme işlemleri tamamlanacaktır.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonucu burslu okumaya hak kazanan öğrencilerimiz de okul müdürlüğüne en geç 29 Eylül 2023 tarihi saat 17.00’ye kadar müracaat edeceklerdir. 

Okulumuzda yüzyüze başvuru evrakı teslim edecek olan, öğrenci ve velilerimiz, belgelerini Pansiyon Müdür Yardımcısı Huriye KAYA'ya teslim edeceklerdir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Bodrum Bodrum Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)