Yatağan İho'da Bu Hafta (17 - 21 Ekim 2022)

17-21 Ekim 2022 haftasında okulumuzda yapılan etkinlikler

Dolu dolu geçirdiğimiz bu hafta Mevlid-i Nebi okul programı ile başladı. İngilizce Öğretmenimiz Gülşah BAŞPINAR ve DİKAB Öğretmenimiz Ali AYDEMİR'in hazırladığı progama İlçe Müftümüz Dursun Ali ÇETMİ ve Müftülük Şube Müdürü teşrif ettiler. Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan program ilçe müftümüzün konuşması ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten şiir okundu, öğrencilerimizin rol aldığı kısa bir canlandırma sergilendi. Ardından günün anlam ve önemini belirten bir video izlendi. Program 5.sınıf öğrencilerimizin görev aldığı ilahi korosunun dinlenmesinin ardından sona erdi. Programın ardından tüm misafirlerimize lokum, tesbih ve gülsuyu ikram edildi. Programı hazırlayan öğretenlerimize, görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bu hafta da Fen Bilimleri derslerinde öğrencilerimiz deneyerek, gözlemleyerek ders işlediler. 8.Sınıf öğrencilerimiz kalıtım ile ilgili kavramları deneylerle öğrendiler.

Okul Müdürümüz Şaban ÇINAROĞLU ve Matematik Öğretmenimiz Lütfi TANIŞ Ankara'da düzenlenen Başarılı Örnekler Sergisi'nde okulumuzu temsil etti. İlgili konu hakkında detaylı bilgi ve haber için tıklayın. Ankara'da düzenlenen programın ardından dereceye giren iimiz imam hatip ortokulları İl Milli Eğitim Müdürümüzün daveti üzerine bir araya geldi.  Okul Müdürümüz Şaban ÇINAROĞLU, Müdür Yardımcımız Derya BOSTAN, Matematik Öğretmenimiz Lütfi TANIŞ ve 7.sınıf öğrencilerimiz Betül YILDIZ ile Esra BİLGER toplantıya katıldı. İlgili haber ve detaylar için tıklayın. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçe yarışmasına katılmak üzere şiirleer yazdılar ve okulumuzda dereceye giren öğrencilerin şiirleri ilçe komisyonuna iletildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlalamarı için Matematik Öğretmenimiz Lütfi TANIŞ'ın görevlendirdiği öğrenciler tarafından okul panosu hazırlandı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Yatağan Yatağan İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)