Yarıyıl Mesajı

Değerli Gülkent Velisi, "Büyük bir özveriyle yetiştirdiğiniz evlatlarınızı çağın değerlerine uygun olarak en iyi şekilde yetiştirmek için çalışıyor, her bir öğrencimize bireysel farklılıklarını dikkate alarak ve özel olduklarını hissettirerek yaklaşıyoruz. Çünkü her bir öğrencimiz bizim için ayrı bir değerdir. Evlatlarımızın başarılı bir öğrenci olabilmesi kadar iyi bir insan olması ve nitelikli bir insan olarak yetişmesi de bizim için çok önemli. Çocuklarımızın başarılarını sadece karne notlarından ibaret görmemeli, onları davranış ve tutumlarıyla da değerlendirmeliyiz. Gerçek başarı ikisini birleştiren tutumdur. Öğrencilerimizin notları ne olursa olsun onlar bizim ömür boyu çocuklarımız olarak kalacaklardır. Çocuklarınızın basarısı için elinizden geleni yaptığınızı biliyoruz. Ancak her öğrencinin başarısı kendi gelişimiyle ölçülür. Bu sebeple çocuğunuzun karnesini değerlendirirken onu bir başkasıyla kıyaslamayın. Bu kıyaslama onu başarılı kılmayacaktır. Karnedeki notlar; belli bir aralık ta öğrencinin ne kadar öğrenip öğrenmedikleriyle ilgilidir. İkinci yarıyılda yapılabileceklerimiz ile birlikte konuşmamız, öğrencimizin başarısı için daha önemli olacaktır" 

Sevgili Güller;"Çağımız bilgi çağı. Bu nedenle okuyan, araştıran, bilgi ve becerilerini daima yenileyen bireyler olmanız, geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemenizi sağlayacaktır" 

"Unutmayın ki hiçbir başarı tesadüfi değildir, başarı düzenli ve sürekli çalışmayla gelir. Sizler geleceğimizin teminatısınız, gelecekte yaşanılabilir yarınlar sizin başarılarınıza bağlı olacaktır. Bu sebeple kendinizi asla küçük görmeyin. Sizler yarının öğretmenleri, mühendisleri, doktorları, savcıları, yani geleceğe yön veren değerli şahsiyetleri olacaksınız. Sevgili öğrenciler, bu ülkenin yarınları sizlersiniz. İnanıyorum ki sizler, milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihine, milletine ve devletine sahip çıkan gençler olarak yetişeceksiniz. Başarılarınızın artarak devamını diliyor, sizlerle gurur duyduğumuzu ve her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum. Bu tatil döneminde bol bol kitap okuyun, sevdiklerinize zaman ayırın, eksikliğini gördüğünüz dersler için yeni planlar yapın. Değerli meslektaşlarım, kıymetli veliler, sevgili öğrenciler hepinize iyi tatiller diler, sevdiklerinizle huzur ve mutluluk dolu günler dilerim."

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yalova Çınarcık Gülkent Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)