Yarışma

¸

T.C.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü

 

 

 

Sayı: 90757378-821.05-E.792702116.06.2020

Konu: Görüş (İTÜ MTAL Ulusal

              Artırılmış  Gerçeklik Proje 

              Yarışması)                          

 

                 

DAĞITIM YERLERİNE

 

İlgi :   a)  Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları  Sosyal Etkinlikler  Yönetmeliği.

           b) Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Etkinlik İzinleri Yönergesi.

           c) 15.06.2020 tarihli ve  45736428-821.01-E.7871288 sayılı yazınız.               

 

  İliniz Beşiktaş İlçesi İstanbul Teknik Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünün Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Mesleki ve Teknik  Anadolu Liseleri arasında Türkiye genelinde hazırlık 9.10.11.12. sınıfları arası Artırılmış Gerçeklik Proje Yarışması yapma isteğine dair Genel Müdürlüğümüz görüşünün talep edildiği ilgi (c) yazı ve ekleri incelenmiştir.         

  Söz konusu etkinliğin; Genel Müdürlüğümüze bağlı Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine duyurulması ve 1739 sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin Genel Amaçlarına uygun olarak ilgi (a) Yönetmelik, ilgi (b) Yönerge ve diğer ilgili yasal düzenlemelerde belirtilen ilke, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde uygulanması Genel Müdürlüğümüzce uygun görülmüştür.

İlgi (c) yazıda belirtilen yarışmanın denetimlerinin ilgili kurum, il/ilçe millî eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere gönüllülük esasına göre ekteki şartname doğrultusunda yapılması, öğrenci, öğretmen ve okullara katılım belgesi verilmesi ve yarışmaların  sonuçlarından Genel Müdürlüğümüzün bilgilendirilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Vezirköprü Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)