Yalova / Merkez Kadıköy İlkokulu

Telefon:02268337262 Adres:Kadıköy Merkez Mahallesi Fatih Caddesi No16 YALOVA Web Sitesi:https://kadikoy77.meb.k12.tr Yalova Okulları, Yalova Merkez Okulları, Yalova İlkokulları, Yalova Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Yalova İlkokul Haberleri, Yalova Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kadikoy77.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBizler; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak, özgür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, evrensel değerleri benimseyen, ülke menfaatlerini bütün değerlerin üstünde tutan bireyler olarak yetişmesini sağlamak için varız.
MisyonKendini, çevresiyle dengeli ve sağlıklı ilişkiler kurup geliştiren,Teknolojiyi takip eden, ezbercilikten uzak, araştıran, analiz eden ve sorgulayan,Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek varlığını koruma, refahını sağlama ve manevi mutluluğa katkıda bulunma bilinç ve sorumluluğu taşıyan, Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarma azmi ve kararlılığı içinde olan,
Türk milletinin milli, ahlaki, manevi, kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan gönlü vatan ve millet sevgisiyle dolu birey yetiştirmektir.
Telefon02268337262
Faks(226) 833 7262
AdresKadıköy Merkez Mahallesi Fatih Caddesi No16 YALOVA
İnternet Sitesihttps://kadikoy77.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri18. yüzyılın başlarında bir Osmanlı kadısı çiftlik kurmak amacıyla bölgeye yerleşmiştir. Kadı vefat ettikten sonra burası kadı çiftliği adıyla Rum azınlıkların yaşadığı bir köy haline gelmiştir. Kurtuluş savaşından sonra Rumların köyü terk etmesiyle boşalan yerlere Batum ve Selanik´ten gelen göçmenler yerleştirilmiştir.
O günden buyana muhtarlık olarak idare edilen köy 1992 yılından itibaren belediye halini almıştır.
UlaşımOkulumuz Yalova - Termal karayolunun 7. kilometresinde bulunmaktadır. Okulumuz Yalova´dan Termal´e gidişte ana yolun sol tarafındadır. Kadıköy girişinin ise 200m. içerisinde ve yolun sağında olup iki katlı bir bina seklindedir. Ulaşım, Termal ve Kadıköy hattında çalışan minibüs ve otobüslerle sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Yalova - Termal karayolunun 7. kilometresinde bulunmaktadır.
Ders Saatleri09:00 - 14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı137
  • Derslik Sayısı13
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://kadikoy77.meb.k12.tr/77/01/714713/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)