Yalova / Armutlu Kapaklı Tülay İlgen Ortaokulu

Telefon:02265333390 Adres:Kapaklı Köyü Armutlu YALOVA Web Sitesi:https://kapaklitlayilgenortaokulu.meb.k12.tr Yalova Okulları, Yalova Armutlu Okulları, Yalova Ortaokulları, Yalova Armutlu Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Yalova Ortaokul Haberleri, Yalova Armutlu Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kapaklitlayilgenortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDünya standartlarını yakalama yolunda öğrenen okul modelini uygulamak için takım ruhuna inanmış herkesin
hergün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı , bilgi çağının gerektirdiği beceri ve teknolojininin etkin kullanımını sağlamak
yolu ile Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eş değer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli,seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul bi bir okul olmaktır.
MisyonOkul olarak , evrensel boyutta üretilen bilgiye ulaşmada öğrencilerimize rehberlik etmek, bilim ufkunu genişletmek, çağdaş , bilimsel ,teknolojik kültürel birikimin egemen olmasını ,sağlayacak,toplumun gelişmesine katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir. Öğrencimizin içindeki değerleri ortaya çıkaran; onları, haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyumunu kurabilen, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen bireyler olarak yetiştiren köklü, güvenli ve en başarılı eğitim kurumu olmak için çalışılır.
Telefon02265333390
Faks02265333390
AdresKapaklı Köyü Armutlu YALOVA
İnternet Sitesihttps://kapaklitlayilgenortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy
Ulaşımİl Merkezine 70 km olup ilçe merkezine 18 km uzaklıktadır.Kara yolu ulaşımı kullanılmakta olup 2 saat ara ile Armutlu-Gemlik seferini yapan otobüsler kullanılabilir.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 70 km olup ilçe merkezine 18 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri09.00 - 16.00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKatı yakıt kaloriferi
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı43
  • Derslik Sayısı9
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://kapaklitlayilgenortaokulu.meb.k12.tr/77/03/715736/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)