Yalova / Altınova Geyikdere Anaokulu

Telefon:02264631041 Adres:Geyikdere Köyü G 1 Sokak No 2 ALTINOVA / YALOVA Web Sitesi:https://geyikdereanaokulu.meb.k12.tr Yalova Okulları, Yalova Altınova Okulları, Yalova Anaokulları, Yalova Altınova Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Yalova Anaokulu Haberleri, Yalova Altınova Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://geyikdereanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAmaç ve kazanımlarımızda çocukların ilgi yetenek ve hazır bulunuşluk düzeylerini göz önüne almak, çocuk merkezli bir eğitim ortamı hazırlamak, okul-aile işbirliğini sağlamak, sosyal faaliyetlere önem vererek çocukların psiko sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak ve böylece tercih edilen bir okul olmak.
MisyonÇocuklarımıza Atatürk ilke ve ınkılapları ışığında çağdaş bir eğitim ortamı sunmak, onları özgüveni gelişmiş, okul öncesi hedeflerimize uygun dengeli ve sağlam bir kişilik kazanmış bireyler olarak yetiştirmek.
Telefon02264631041
AdresGeyikdere Köyü G 1 Sokak No 2 ALTINOVA / YALOVA
İnternet Sitesihttps://geyikdereanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGeyikdere köyü 185 hane ve nüfusu 469 kişidir. Köyümüzden Marmara Denizi ve İstanbul görülmektedir. Manzarası doğal güzellikleriyle çok şirin bir köydür. Yerel turizme elverişli ulaşımı kolay merkezi yerleşim yerlerine oldukça yakındır.
UlaşımOkulumuz Yalova´ya 23 km, Altınova´ya 7 km uzaklıktadır. Geyikdere Köyü´nden Yalova´ya 30 dakikada bir, Altınova´ya 20 dakikada bir minübüs kalkmakatadır. Okulumuzun hemen önünde minibüs durağı vardır. Yalova´ya özel araçla 15 dakikada, Altınova´ya ise 3 dakikada gidilebilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Yalova´ya 23 km, Altınova´ya 7 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuzun servisi bulunmamaktadır. Taşımalı öğrencimiz yoktur.
Kontenjan Bilgileri30 öğrenci kapasitesine sahiptir. Şu anda kayıtlı olan 6 öğrenci devam etmektedir.
Ders Saatleri09:30 - 14:30
Isınma TürüKatı yakıt kaloriferli- Ancak 2023 yılında doğalgaz dönüşümü yapılması planlanmaktadır.
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuzun içinde bir oyun odası vardır. Okul bahçesi bir çok spor etkinliği için uygundur. Doğa yürüyüşleri için imkanlarımız vardır.
Projelere-Twinning, MİNİK TEMALAR
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı9
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://geyikdereanaokulu.meb.k12.tr/77/02/974172/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)