Yalova / Altınova Altınova İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:(0226) 461 21 31 Adres:KAYTAZDERE BELDESİ MERKEZ MAH. ERİKLİ SK. NO15 ALTINOVA Web Sitesi:https://altinovaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr Yalova Okulları, Yalova Altınova Okulları, Yalova İmam Hatip Ortaokulları, Yalova Altınova İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Yalova İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Yalova Altınova İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağdaş,üreten,kurumsallaşmaya ve ekip çalışmasına önem veren ;güler yüzlü,hoşgörülü,milli,manevi ve evrensel değerlere önem veren, çatısı altında yaşayanların mutlu olduğu;idealist bir eğitim yuvası olmak
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;Türk Milli Eğitimi´nin temel amaçlarını gerçekleştirmek.Eğitim-öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli,kaliteli eğitim-öğretim hizmeti sunabilmek;çağdaş insani evrensel etik değerler sahip kendi ayakları üzerinde durabilen,sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Telefon(0226) 461 21 31
AdresKAYTAZDERE BELDESİ MERKEZ MAH. ERİKLİ SK. NO15 ALTINOVA
İnternet Sitesihttps://altinovaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAltınova - YALOVA
Ulaşımİlçe Merkezine : 300 mt - İl Merkezine : 24 KmYalova´dan ve diğer ilçelerden otobüslerle veya özel araçlarla araçlarla, şehir içinde oturanlar da belediye otobüsleri veya özel servislerle okula gelebilirler.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine : 300 mt - İl Merkezine : 24 Km
Ders Saatleri08:40-15:30
Yabancı Dilİngilizce, Arapça
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerMasa tenisi
Futbol
Voleybol
Satranç
Güreş
Bilimsel EtkinliklerTübitak
ProjelerTübitak projeleri
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı196
  • Derslik Sayısı9
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://altinovaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr/77/02/720543/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)