Yalova / Altınova Altınova İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:(0226) 461 21 31 Adres:KAYTAZDERE BELDESİ MERKEZ MAH. ERİKLİ SK. NO15 ALTINOVA Web Sitesi:https://altinovaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr Yalova Okulları, Yalova Altınova Okulları, Yalova İmam Hatip Ortaokulları, Yalova Altınova İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Yalova İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Yalova Altınova İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://altinovaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağdaş,üreten,kurumsallaşmaya ve ekip çalışmasına önem veren ;güler yüzlü,hoşgörülü,milli,manevi ve evrensel değerlere önem veren, çatısı altında yaşayanların mutlu olduğu;idealist bir eğitim yuvası olmak
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;Türk Milli Eğitimi´nin temel amaçlarını gerçekleştirmek.Eğitim-öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli,kaliteli eğitim-öğretim hizmeti sunabilmek;çağdaş insani evrensel etik değerler sahip kendi ayakları üzerinde durabilen,sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Telefon(0226) 461 21 31
AdresKAYTAZDERE BELDESİ MERKEZ MAH. ERİKLİ SK. NO15 ALTINOVA
İnternet Sitesihttps://altinovaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAltınova - YALOVA
Ulaşımİlçe Merkezine : 300 mt - İl Merkezine : 24 KmYalova´dan ve diğer ilçelerden otobüslerle veya özel araçlarla araçlarla, şehir içinde oturanlar da belediye otobüsleri veya özel servislerle okula gelebilirler.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine : 300 mt - İl Merkezine : 24 Km
Ders Saatleri08:40-15:30
Yabancı Dilİngilizce, Arapça
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerMasa tenisi
Futbol
Voleybol
Satranç
Güreş
Bilimsel EtkinliklerTübitak
ProjelerTübitak projeleri
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı196
  • Derslik Sayısı9
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://altinovaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr/77/02/720543/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)