Worldwide Cultural Exchange Program - Uluslararası Lise Öğrenci Değişim Programları - Eltıs Sınavı

 

Değerli Velimiz,

 

Öğrencilerimizin 21. yüzyıl becerilerini geliştirmek, dünya vatandaşı olmalarına destek vermek, yabancı dil gelişimlerini sağlamak, liderlik becerilerini geliştirmek ve en iyi üniversitelerden kabul almalarını sağlamak amacı ile okulumuz uluslararası lise değişim programlarını başlatmıştır. Bu amaç ile Türkiye-Kanada Milli Eğitim Bakanlıkları danışman kurumu WCEP ile Genel Müdürlüğümüz arasında akademik ortaklık protokolü imzalanmıştır.

WorldwideCultural Exchange Program (W.C.E.P) Türkiye ofisi, başta Kanada Eğitim Bakanlığı olmak üzere toplam 16 ülkenin uluslararası lise öğrenci değişim programlarının Türkiye seçmelerini yürütmektedir. Bununla birlikte Millî Eğitim Bakanlığı İl-İlçe Müdürlükleri, Devlet ve Özel Liselerimiz ile uluslararası projeler gerçekleştirmektedir.

 

ELTIS (İngilizce Yeterlilik Sınavı), yurt dışında lise değişim öğrencisi olmak isteyen öğrencilerimiz için uluslararası geçerliliği olan bir sınavıdır. Sınava katılmak isteyen öğrencilerimizin başvurularını ve ödemelerini on-line olarak www.wcep.org sitesindeki sınav başvuru ekranından yapmaları gerekmektedir.

Sınıfınız Dünya Olsun,

Saygılarımızla,

Seydişehir Anadolu Lisesi Müdürlüğü

VELİ SEMİNERİ

15/12/2022 PERŞEMBE SAAT 20:00

SINAV GÜNÜ

21/12/2023 ÇARŞAMBA SAAT 16:30

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Seydişehir Seydişehir Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)