We Are The Bookworms! - Biz Kitap Kurtlarıyız!

"We are the Bookworms!"

An extensive exhibition concerning the English studies of our 6th grade students within a plethora of artistic and academic perspectives has just been realized (20.2.2024-26.2.2024) by a huge participation of students, teachers, and parents.

First and foremost, students reading English story books since last October have expressed their thoughts and feelings through the implementation of their artistic skills such as drawing pictures, performing music, theatral performances, various games, and enjoyable activities.

As well, each participating class has made visitors write their thoughts on a special notebook. Below are some of the reflections on those visitors' notebooks.

Finally, I would like to sincerely congratulate my students on their hard work and high motivation and all the visitors who were so willing to participate and contribute.

Dr. Elif Gürergene 

------------------------------------------------------

"Biz Kitap Kurtlarıyız!"

22.2.2024-26.2.2024 tarihleri arasında öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin geniş katılımıyla 6. sınıf öğrencilerimizin sanatsal ve akademik bakış açılarıyla ürettikleri İngilizce çalışmalarından oluşan kapsamlı bir sergi gerçekleştirdik. 

İlk olarak, öğrencilerimiz geçtiğimiz Ekim ayından bugüne okudukları İngilizce öykü kitaplarıyla ilgili duygu ve düşüncelerini resim, müzik, tiyatral performanslar, çeşitli oyunlar ve eğlenceli etkinlikler yoluyla ortaya koydular.

Aynı zamanda, katılımcı herbir sınıf ziyaretçilerin düşüncelerini özel bir ziyaretçi defterine yazmalarını sağladılar. Aşağıda ziyaretçilerin yansıtıcı düşüncelerinden ve yorumlarından bazılarını bulabilirsiniz.

Son olarak, öğrencilerimi güzel çalışmalarından ve yüksek motivasyonlarından, tüm ziyaretçilerimizi de ilgillerinden ve katkılarından dolayı içtenlikle tebrik ederim.

Dr. Elif Gürergene 

------------------------------------------------------

  • "Okulumuzun en güzel çalışmalarından olan bu İngilizce şöleni bizleri ve öğrencilerimizi mutlu ediyor. Bu çalışmaların her yıl devam etmesi dileğiyle. "
  • "Bu kadar güzel bir etkinliği daha önce hiçbir okulda görmemiştim. Hepinizle gurur duyuyorum.Emek verdiniz, büyük bir gayret gösterdiniz. Tebrik ediyorum."
  • "Çok güzel ve eğlenceliydi. Her şey çok temiz iş çıkarılarak yapılmıştı. Hepimizin ellerine emeklerine sağlık. Böyle çalışmaları devamlı yapmayı dileriz."
  • "Herkeste bir heyecan görüyorum. Başarılarınızın devamını dilerim."
  • "Bana göre sergi çok güzeldi çünkü başkalarının öğrenmesini sağladık."
  • "Takım olarak, sınıfça birlikte çok iyi iş başardık."
  • "Çok güzel olmuş. Bu benim için iyi bir deneyimdi. 20.2.2024 tarihinde kurulmuş olan kelime yarışması oyununu tebrik ediyor ve kutluyorum."
  • "Arkadaşlarımız bizi çok kibar karşıladılar. Herkesin ağzı kulaklarına varmıştı. Ben bu sergiye puan verseydim 10 üzerinden 9 verirdim çünkü ileride daha iyisini yapacaklarına inanıyorum."
  • "Gördüğüm, eğlendiğim, keyif aldığım en güzel en muhteşem sergilerden biriydi. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Çocuklar sizi çok seviyorum."
  • "Sınıf rehberliğini yapmaktan guru duyduğum sevgili öğrencilerim, hepinizle gurur duyuyorum. Öğrenme heyecanınızı hiç kaybetmeyin."

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

İstanbul Pendik Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)