Veli Toplantısı Yapıldı.

Çorum Merkez Yunus Emre Ortaokulu’nda2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı 2.dönem  "Okul Aile Birliği Toplantısı" ve "Genel Veli Toplantısı 9 Nisan Pazar günü saat 11:00’da Okul müdürü Nafiz ALPEROĞLU başkanlığında, okul velilerinin büyük çoğunluğunun ve öğretmenlerinin katılımıyla yapıldı. 

Okul Müzik Öğretmeni Hasan AKAY eşliğinde saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşı okundu.

Okul Müdürü Nafiz ALPEROĞLU konuşmasına öncelikle TEOG sınavında il birincisi olan Meltem AŞKIN’I  ve ailesini kutlayarak başladı.  

Nafiz ALPEROĞLU Öğrencilerin temizliklerine önem göstermesi, kılık kıyafet kurallarına uygun olarak gelmeleri, ilk derse geç gelmemeleri gibi konularda velileri uyardı.. Aynı zamanda okulumuzun genel başarısı ve bu başarının artırılmasına yönelik veli ve öğrencilere düşen görevler hakkında bilgiler verdi. Devamsızlık konusuna da değinen okul müdürü ALPEROĞLU devamsızlık yapılmaması konusunda velilerimizin daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Eğitim-öğretimin sağlam ayaklar üstünde durabilmesi için velilerimizin rolünün bu süreçte büyük olduğunu vurgulayarak onlarında desteğini istedi.

Okul rehber öğretmeni Ulviye KARATAŞ tarafından velilere okulda karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları ile ilgili bilgiler verildi.

            Genel durum değerlendirmesinden sonra ders öğretmenleriyle görüşmeler yapıldı.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çorum Merkez Yunus Emre Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)