Veli - Okul İletişimi

ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

VELİ- OKUL İLETİŞİMİ

Siz değerli velilerimiz ile olumlu, şeffaf ve nitelikli bir iletişim kurmayı çok önemsiyoruz. Bu bilinçle oluşturduğumuz iletişim yöntem ve standartları, uzun soluklu bir ilişki olan veli-okul iş birliğinin mümkün olan en verimli biçimde sürdürülebilmesini amaçlar. Okulumuzla iletişim kanallarınızı çok iyi bilmeniz ve bunları doğru kullanmanız hem memnuniyet beklentilerinizin karşılanmasında hem de öğrencimizin başarısı için nitelikli bir okul-veli iş birliğini başarmamızda kilit öneme sahiptir.

Okulumuzda nereye ulaşmak isterseniz, mesai saatleri içinde olmak şartıyla;

(0216)6401017 nolu telefonu aramanız yeterli.  Okul memur odasını arayarak;

• Okul birimleri ve yöneticiler ile görüşmek için randevu alabilirsiniz.

• Okuldaki etkinlik, haber ve duyurular hakkında bilgi alabilirsiniz.

• Bilgilendirme yapabilir, öğrencinize iletilmesi için not bırakabilirsiniz.

• Kayıp eşya bildirimi yapabilirsiniz.

e-posta adresimiz (762495@meb.k12.tr)  ve @sohkail Instagram hesabı üzerinden de bize ulaşabilirsiniz.

 

BİREYSEL ÖĞRETMEN- VELİ GÖRÜŞMESİ

Etkin okul-veli iş birliği kapsamında velilerimizin, öğretmenlerimiz ile iletişimde olmalarını çok önemsiyoruz ve destekliyoruz. Öğretmen veli görüşmeleri hem velilerimizin hem de öğretmenlerimizin talebi üzerine gerçekleşebilir. Bu görüşmeler öğretmenlerin veli görüşmeleri için ayrılmış olan saatlerinde yapılabilir. (Öğretmen- veli görüşme saatlerini önümüzdeki günlerde okul web sayfamızdan görebilirsiniz.)

LÜTFEN DİKKAT!

Müdür Yardımcıları ile görüşmek için derslik katlarına çıkan velilerimizin (Öğrenci, öğretmen ve yetkili personel dışında) DERSLİK KATLARINDA GEZMELERİ YASAKTIR. Lütfen bu konuda ısrarcı olmayınız ve derslik katlarında gezmeyiniz. Bu uygulama öğrencilerin güvenlik, motivasyon ve öğrenme verimliliği açısından çok önemlidir ve taviz verilmeyecektedir.

 

OKUL YÖNETİCİLERİ İLE GÖRÜŞME

 Yöneticilerimiz siz değerli velilerimizin ihtiyaç ve önerilerini dinlemek ve yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır.

 

GENEL VELİ TOPLANTISI

Genel veli toplantısı akademik takvimde belirtilen tarihlerde olmak üzere her dönem 1 kez gerçekleştirilir. Bu toplantıda veliler, birçok öğretmen ile aynı gün içinde görüşme, öğrencinin gelişimi ve okul durumu hakkında istişare etme fırsatı bulurlar.

 

OKUL AİLE BİRLİĞİ

Okulumuz hizmetlerinin yürütülmesinde, kalite standartlarının korunup yükseltilmesinde ve sosyal sorumluluk projelerinde okul aile birliğinin katkıları bizim için çok değerlidir.

OKUL ETKİNLİKLERİ

Okulumuzda yıl boyu belirli tarihlerde gerçekleştirilecek tören, müsamere ve şenlikler öğrencilerin kişisel gelişimlerine birçok yönden önemli katkılar sunacaktır. Tüm etkinlikler büyük bir özen ve titizlikle gerçekleştirilecektir. Etkinliklerde öğrencilerin özgüven duyguları ve iş birliği becerilerinin gelişmesine büyük bir özen gösterilir. Okulumuzda etkinlik, tören ve şenliklerle ilgili en önemli prensibimiz, bu çalışmalar için öğrencilerin ders düzenlerinin korumaktır. Düzenlenen etkinliklerin içeriği, zamanı, süresi ya da yapılıp yapılmamasına bu kapsamda karar verilecektir.

Okulumuzda düzenlenecek etkinlikler;

• Resmi ve milli günlerle ilgili tören ve anma programları

• Bilim ve kültür etkinlikleri ve yarışmalar

• Dini gün ve haftalarla ilgili etkinlikler

• Sunum, seminer, konferans ve gösteriler

• Sinema ve tiyatro gösterileri

 • Kutlama ve şenlikler

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)