Veli Kitap Okuma Etkinliği ve Yarışması

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimizce, hayatımızdaki canlara daha derinden bakmak, onları ve kendimizi geliştirmek, özlerindeki cevheri ortaya çıkarmak amacıyla 2. dönem velilerimize yönelik olarak kitap okuma etkinliği ve yarışması gerçekleştirdik.

Şubat ayında duyurusunu yaptığımız etkinliğimize 38 velimiz katılım için başvuru yaptı. Biz de bu süreçte rehberlik servisi olarak 6 hafta süreyle her çarşamba kitap içeriklerinden oluşan paylaşım oturumları yaptık. Bazı velilerimiz zorunlu mazeretlerinden dolayı bu oturumlara katılamadı. Günlük rutinlerine rağmen fedakârlıkta bulunarak oturumlarımıza katılan velilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz.

6 haftanın sonunda, komisyonumuz tarafından hazırlanan ve 50 sorudan oluşan çoktan seçmeli bir sınav gerçekleştirdik. Sınava katılan tüm velilerimize katılım belgesi verildi. Sınav sonucuna göre dereceye giren velilerimize ise ödülleri takdim edildi.

Birinci gelen velimize altın, ikinci ve üçüncü gelen velilerimize ise hediye çeki verildi.

Dereceye giren velilerimiz,

3.lerimiz; Nazlı ŞAHİN, Serpil SEZGİN, Sema BİLDİK

2.lerimiz; Zeynep DİKAN, Özlem AKKOYYUN

1.miz; Esra AKDAŞ

 

Etkinliğimizin sınavına katılarak göstermiş oldukları medeni cesaret ve başarıdan dolayı tüm velilerimizi tebrik ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Pendik Zübeyde Hanım İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)