Veli Görüşmelerinde Randevu Dönemi Başlıyor. .

Veli görüşmelerinde "Randevu Dönemi" başlıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 21.08.2023 tarihinde yayınladığı "2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin İş ve İşlemler" konulu Genelgenin 10. maddesi "Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır." şeklindedir.

Bu hüküm doğrultusunda okul idaresi (müdür ve müdür yardımcıları) ile görüşmek isteyen veliler hafta içi 10.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında okula gelerek müdür ve müdür yardımcıları ile görüşme sağlayabilecektir.

Öğretmenlerimiz ile görüşmek isteyen velilerimiz öğretmenimize ulaşıp randevu alarak görüşme sağlayabileceklerdir.

Okulda eğitim-öğretim faaliyetlerinin aksamadan devam etmesi ve okulumuza gelen velilerimizin mağduriyet yaşamaması için velilerimizin bu konuda hassas davranmasını, görüşme saatlerine riayet etmesini ve öğretmen görüşmeleri için randevu alamasnı rica ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Tepebaşı Şehit Mehmet Şengül Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)