Veli Bilgilendirme Notları

REHBERLİK SERVİSİMİZİN VELİ BİLGİLENDİRME NOTLARI SIK SIK SİTEMİZDE PAYLAŞILACAKTIR.

Sayın Velimiz

Okulumuz Rehberlik Servisinin sınıflarda  bu yıl için çocuklarımıza kazandırmaya çalışacağımız  konular;

  *Psikolojik Sağlamlık(MEB tarafından seçilen hedef)

  *Sınır koyma (İl MEM tarafından belirlenen hedef)

  * İletişim becerileri ve Verimli Çalışma Yolları(Veli/öğrenci Rehberlik ihtiyacı belirleme anketleri sonucunda Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Kurulunun belirlediği hedef)

olarak belirlenmiştir.

 Yıl boyunca bu konularda Sınıf Rehberlik Etkinlikleri , Veli Bilgilendirme Toplantılarıyapılacak ve veli WhatsAp gruplarında Bilgilendirme Notları paylaşılacaktır.

        Ayrıca okulumuzda yapılan etkinlikler ve  idaremizin ve Rehberlik Servisinmizin yaptığı duyuruları emelsevgitanerilkokul.meb.k12.tradresinden takip edebilirsiniz.

 Okulumuzda yapılan Öğrenci Davranışları Değerlendirme Toplantılarında çocuklarımızın sergiledikleri istenmeyen davranışlar konusunda anne babalar olarak sizlerin desteğinize ihtiyacımız olduğunu gördük. Öğrencilerimiz okulda arkadaşlarını evde de sizleri model alarak davranış kalıpları oluşturmaktadır. Yetişkinlerle birlikteyken yapmadığı bir davranışı okulda akranlarıyla oyun oynarken  uygun olmayan bir şekilde yapabilmektedir. Bu konuda her velimizin çocuklarına gereken ilgi ve desteği göstereceğine inanıyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Muratpaşa Emel Sevgi Taner İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)