Vefatının 82'nci Yıl Dönümünde Atamızı Saygıyla Andık

Ulusal Kurtıluş Mücadelemizin Lideri, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının Yıl Dönümünde Saygı ve Rahmetle Andık

ATAMIZI ANDIK

Nurhak Çok Programlı Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Sinan Kesik tarafından hazırlanan anma töreni sabah 08.55'te Müdür Yardımcısı Ali Kömesöğütlünün " Tarihsel Açıdan Musatafa Kemal'in Önemini Anlamak' üzerine yaptığı konuşma ile başladı. 

19.05.'te İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe emniyet Müdürlüğü tarafından açılan siren sesleri ile birlikte saygı duruşuna geçildi ve ardından İstiklal Marşımız okundu.

9/B sınıfı öğrencilerimizden Merve Ceritli'nin günün anlam ve önemi, Atatürk'ün sahip olduğu değerler, milleti için gözettiği hedefler ve onun manevi mirasına sahip çıkmamız gerektiğini hatırlatan konuşmasının ardından yine 9/B sınıfı öğrencilerimizden Sinem Yıldız "Mustafa Kemal Seslense" isimli şiiri okudu. 

Tören 9/C sınıfından Nehir Çakmak'ın anlattığı Atatürk hakkındaki öykü ile sona ererken 10Kasım haftası anma etkinlikleri pano düzenleme çalışmasını Görsel Sanatlar Öğretmeni Uğur Yeşilyurt yerine getirdi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Nurhak Nurhak Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)