Van / Tuşba Zeve İlkokulu

Telefon:0432 225 1426 Adres:Zeve İlköğretim Okulu YYÜ Kampüs Alanı Tuşba van
İl merkezine 10 km Uzakta Yüzüncüyıl Üniversitesi Kampüsünde
Minübüs
Web Sitesi:https://zeveilkokulu.meb.k12.tr Van Okulları, Van Tuşba Okulları, Van İlkokulları, Van Tuşba İlkokulları, İlkokul Haberleri, Van İlkokul Haberleri, Van Tuşba İlkokul Haberleri
Kaynak:https://zeveilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyona. Her bakımdan tanıyarak yetenekleri doğrultusunda her bakımdan gelişimlerini sağlamak. b. Kendi kültürünü, değerlerini tanıyarak, buna sahip olmaktan gurur duyar hale getirmek. c. Farklı kültürler ve değerleri tanımaya teşvik ederek, bunun kendisine zenginlik katacağının bilincinde olmasını sağlamak. d. Ahlaki değerler ve erdemler konusunda bilinçlendirip, davranışa yönlendirilmesi için fırsatlar ve ortam bulmasına yardımcı olmak. e. Ders başarılarını yüksek seviyede gerçekleştirmek için motive edip, girdikleri sınavlarda üstün başarılar göstermelerini sağlamak. f. Her zaman azimli, gayretli ve çalışkan olması gerektiğinin bilincinde bulunmak. g. Hayret ve merak duygularını tahrik eden bir ortamda bulundurmak. h. Bilgiyi arama, bulma ve kullanma konusunda becerikli kılmak. i. İyilikler konusunda önder ve lider, kötülükler konusunda kapalı konumuna özendirmek. j. Sanat ve estetik yönlerini geliştirebilecekleri ortam ve fırsatlar oluşturmak önceliklerimizdir.
MisyonOkulumuzda eğitim öğretim programı ve çevre faktörleri dikkate alınarak öğrencilerimizin duygu düşünce ve yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak; sektörde girişimci, mesleğinde lider gelecek kuşaklara lider bireyler yetiştirmek temel görevimizdir.
Telefon0432 225 1426
Faks0432 225 1426
AdresZeve İlköğretim Okulu YYÜ Kampüs Alanı Tuşba van
İl merkezine 10 km Uzakta Yüzüncüyıl Üniversitesi Kampüsünde
Minübüs
İnternet Sitesihttps://zeveilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriZeve İlköğretim Okulu (YYÜ Kampüs Alanı ) Van/Merkez
UlaşımMinübüs
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 10 km Uzakta Yüzüncüyıl Üniversitesi Kampüsünde
Ders Saatleri12.40-17.40
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer - Doğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı363
  • Derslik Sayısı11
Kaynak:https://zeveilkokulu.meb.k12.tr/65/01/729994/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)