Van / Tuşba Yeniköşk İlkokulu

Adres:YENİKÖŞK MAH. YENİKÖŞK KÜME EVLERİ YENIKOSK ILKOKULU BLOK NO: 91 TUŞBA / VAN Web Sitesi:https://vanyenikoskio.meb.k12.tr Van Okulları, Van Tuşba Okulları, Van İlkokulları, Van Tuşba İlkokulları, İlkokul Haberleri, Van İlkokul Haberleri, Van Tuşba İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTopluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
AdresYENİKÖŞK MAH. YENİKÖŞK KÜME EVLERİ YENIKOSK ILKOKULU BLOK NO: 91 TUŞBA / VAN
İnternet Sitesihttps://vanyenikoskio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriVan Merkez Yeniköşk Mahallesi
Ulaşım25 km Okulumuz Van merkeze en yakın köylerden birisidir. Ağrı Erzurum bölünmüş karayolunun 20. km´sinde bulunan Van F tipi cezaevinden sonra 5 km´lik bir temiz bir yoldan köye ulaşılır. Okul öğretmenleri olarak servisle köye ulaşım sağlıyoruz.
Merkezden Uzaklık25 km
Öğretim Şeklinormal öğretim
Ders Saatleri08:30/14:30
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı53
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://vanyenikoskio.meb.k12.tr/65/01/720115/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)