Van / Tuşba Tuşba Şehit Ferhat Arslan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres:Seyrantepe Mahallesi Düzyol 36. Sokak No49 Tuşba/VAN . Okulumuza İpekyolu Halk Eğitim Merkezi yanından hareket eden Seyrantepe Düzyol Minibüsleriyle Ulaşabilirsiniz. Web Sitesi:https://sehitferhatarslanaihl.meb.k12.tr Van Okulları, Van Tuşba Okulları, Van Anadolu İmam Hatip Liseleri, Van Tuşba Anadolu İmam Hatip Liseleri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Van Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Van Tuşba Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri
Kaynak:https://sehitferhatarslanaihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Üniversitelerimizin ilahiyat fakültelerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; İslâm dininin inançları, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla kurulan Diyanet İşleri Başkanlığımızda görevlendirilecek nitelikleri haiz din görevlileri yetiştirmektir. Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz.
MisyonBilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
AdresSeyrantepe Mahallesi Düzyol 36. Sokak No49 Tuşba/VAN . Okulumuza İpekyolu Halk Eğitim Merkezi yanından hareket eden Seyrantepe Düzyol Minibüsleriyle Ulaşabilirsiniz.
İnternet Sitesihttps://sehitferhatarslanaihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSeyrantepe Mahallesi Düzyol 36. Sokak No:49 Tuşba/VAN . Deprem sonrası Atatürk Anadolu Lisesi tarafından kullanılan binada eğitim vermekteyiz.
UlaşımOkulumuz şehir merkezine 7,3 km uzaklıktadır.Okulumuza İpekyolu Halk Eğitim Merkezi yanından hareket eden Seyrantepe Düzyol Minibüsleriyle Ulaşabilirsiniz.
Merkezden UzaklıkOkulumuz şehir merkezine 7,3 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:00-15:20
Isınma TürüMerkezi Isınma
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı36
  • Öğrenci Sayısı414
  • Derslik Sayısı29
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://sehitferhatarslanaihl.meb.k12.tr/65/14/761411/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)