Van / Tuşba Polatoğlu Ortaokulu

Telefon:04322231219 Adres:İSTASYON MAH. SELAHATTİN SK. POLATOĞLU ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 17 TUŞBA / VAN Web Sitesi:https://polatogluortaokulu.meb.k12.tr Van Okulları, Van Tuşba Okulları, Van Ortaokulları, Van Tuşba Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Van Ortaokul Haberleri, Van Tuşba Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://polatogluortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Telefon04322231219
Faks(432) 223 1219
AdresİSTASYON MAH. SELAHATTİN SK. POLATOĞLU ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 17 TUŞBA / VAN
İnternet Sitesihttps://polatogluortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİstasyon Mahallesi Otogar Arkası
UlaşımOkulumuz İstasyon Mahallesinde olup,okulumuza çarşı merkezden toplu taşıma araçları ile 5 dakikada ulaşılmaktadır.Aynı zamanda şehirlerarası otobüs terminalinin arkasına düşmektedir.Kampüs, Sanayi,İstasyon ve Seyrantepe mahallesi minibüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İstasyon Mahallesinde olup,okulumuza çarşı merkezden toplu taşıma araçları ile 5 dakikada ulaşılmaktadır.Aynı zamanda şehirlerarası otobüs terminalinin arkasına düşmektedir.
Servis BilgisiOkulumuzda çevre mahallelerden özel servis öğrenciler de devam etmektedirler. Öğretmenlerimizin de kullandığı servisler bulunmaktadır.
Ders Saatleri7:00- 12:40
12:50-17:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğal gaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuzda düzenli olarak her sene Spor Lisesi´ne ve Güzel Sanatlar Lisesine hazırlık kurslarımız devam etmektedir.Bu manada derecelerimiz bulunmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuzda TÜBİTAK projeleri düzenli olarak devam etmektedir.
  • Öğretmen Sayısı24
  • Öğrenci Sayısı431
Kaynak:https://polatogluortaokulu.meb.k12.tr/65/01/750109/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)