Van / Tuşba Ermişler Dostluk Ortaokulu

Telefon:5364721485 Adres:ERMİŞLER MAH. 1028. SK. ERMIŞLER DOSTLUK ORTA OKULU BLOK NO: 29 TUŞBA / VAN
Köyümüz Van Merkeze 57 Km Uzaklıktadır.
Van merkeze sabah köy minibüsleri ile gidilmektedir.Ayrıca öğretmen servisi ile veya kişisel araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır..
Web Sitesi:https://ermislerdostlukortaokulu.meb.k12.tr Van Okulları, Van Tuşba Okulları, Van Ortaokulları, Van Tuşba Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Van Ortaokul Haberleri, Van Tuşba Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ermislerdostlukortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇalışanların görevini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışlarıyla çevresinde örnek teşkil eden bir Ortaokul olmak.
Misyonİlköğretim programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimize ;
a)Kişisel açıdan :
1.İlgi,istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak.
2.Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak.
3.Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan , doğru düşünebilen ,bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak.
b) Toplumsal açıdan :
1. Atatürk ilke ve inkılaplarına , t.c.anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen , milli,toplumsal değerlere sahip , ülkesini, milletini,bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak
c) İnsan ilişkileri bakımından :
1.başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen , işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi,mutlu, ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir..
Telefon5364721485
Faks04322552174
AdresERMİŞLER MAH. 1028. SK. ERMIŞLER DOSTLUK ORTA OKULU BLOK NO: 29 TUŞBA / VAN
Köyümüz Van Merkeze 57 Km Uzaklıktadır.
Van merkeze sabah köy minibüsleri ile gidilmektedir.Ayrıca öğretmen servisi ile veya kişisel araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır..
İnternet Sitesihttps://ermislerdostlukortaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımVan merkeze sabah köy minibüsleri ile gidilmektedir.Ayrıca öğretmen servisi ile veya kişisel araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır..
Merkezden UzaklıkKöyümüz Van Merkeze 57 Km Uzaklıktadır.
Ders Saatleri8.30-15.25
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı181
  • Derslik Sayısı-5
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://ermislerdostlukortaokulu.meb.k12.tr/65/01/723968/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)