Van / Saray Bakışık Ortaokulu

Adres:Van ,Saray,Bakışık Mahallesi Okulyanı 3Sokak No10 Web Sitesi:https://bakisikoo.meb.k12.tr Van Okulları, Van Saray Okulları, Van Ortaokulları, Van Saray Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Van Ortaokul Haberleri, Van Saray Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
MisyonÖğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak;gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını;iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
BaşarılarOkulumuz her yıl ortalama 8-10 öğrenciyi TEOG sonucunda Fen liseleri, Anadolu liseleri ve Meslek liselerine yerleştirmektedir. Bunun yanında öğrencilerimiz ilçede yapılan sportif,sosyal ve kültürel yarışmalarda değişik yıllarda ödüller kazanmıştır.
AdresVan ,Saray,Bakışık Mahallesi Okulyanı 3Sokak No10
İnternet Sitesihttps://bakisikoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuzun kaloriferli lojmanı bulunmaktadır. Lojmanlar aktif olarak kullanılmaktadır. 4 daire 2+1, 4 daire 1+1.
UlaşımVan iline olan uzaklık 94.6 km, Saray ilçesine olan uzaklık 11.8 km, Özalp ilçesine olan uzaklık ise 23.5 km´dir.Köye ulaşmak için Van ilçe otogarından Özalp araçlarına binilir. Özalp´ten köye ise köy arabaları ile ya da özel taksi ile ulaşım sağlanır.
Merkezden UzaklıkVan iline olan uzaklık 94.6 km, Saray ilçesine olan uzaklık 11.8 km, Özalp ilçesine olan uzaklık ise 23.5 km´dir.
Servis BilgisiKöyümüzden ilçelere özel servisler bulunmaktadır.
Ders SaatleriOrtaokul derse başlama saatleri 07.00-12.40, ilkokul derse başlama saatleri ise 12.50-17.40´tır.
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüMerkezi ısıtma sistemine sahip olup kaloriferler kömürle ısıtılmaktadır.
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı129
  • Derslik Sayısı12
Kaynak:https://bakisikoo.meb.k12.tr/65/12/743649/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)