Van / İpekyolu Van Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon:0432 216 16 22 Adres:Ali Paşa Mahallesi. Suvaroğlu 1.Sokak. No 25 / A İPEKYOLU / VAN
MERKEZ
Okulumuz Van merkezde bulunmaktadır. Ulaşım yaya olarak veya araçla rahatlıkla sağlanabilir. Merkezden Kampüs, Edremit, Araştırma, Kale, Bölge Hastanesi, İskele, Otogar, Havaalanı ve Yüniplik dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Web Sitesi:https://vanihl.meb.k12.tr Van Okulları, Van İpekyolu Okulları, Van Anadolu İmam Hatip Liseleri, Van İpekyolu Anadolu İmam Hatip Liseleri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Van Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Van İpekyolu Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri
Kaynak:https://vanihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon1968´den beri, Kâmil İnsaın yetişmesinde öncülük eden okulumuz; Karakterli & Kariyerli, Varlık gayesinin bilicinde, Kâmil gençlerin yetiştiği, Kendi hikâyesini yazan mekteptir. Ayrıca İmam-Hatip Liseleri İmamlık, Hatiplik ve Kuran Kursu Öğretmenliği gibi dini hizmetlerin yerine getirilmesi ile görevli elemanları yetiştirmek üzere Milli Eğitim Bakanlığınca açılan orta öğretim sistemi içinde hem mesleğe hem yükseköğretime hazırlayıcı programlar uygulayan öğretim kurumlarıdır.
MisyonToplumun manevi değerlerine bağlı, çalışkan, bilgi ve birikimlerini insanlık yararına kullanan yenilikçi, hoşgörülü öğrenciler yetişmesine, uygun eğitim ortamlarında kaliteli eğitim vererek, onların gelişimlerine, ilgi, yetenek ve başarılarına göre yükseköğretim programlarına yerleşmelerine katkı sağlamak.
Telefon0432 216 16 22
Faks04322161622
AdresAli Paşa Mahallesi. Suvaroğlu 1.Sokak. No 25 / A İPEKYOLU / VAN
MERKEZ
Okulumuz Van merkezde bulunmaktadır. Ulaşım yaya olarak veya araçla rahatlıkla sağlanabilir. Merkezden Kampüs, Edremit, Araştırma, Kale, Bölge Hastanesi, İskele, Otogar, Havaalanı ve Yüniplik dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
İnternet Sitesihttps://vanihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAli Paşa Mah. Süvaroğlu 1.Sokak No:25/A İPEKYOLU / VAN
UlaşımOkulumuz Van merkezde bulunmaktadır. Ulaşım yaya olarak veya araçla rahatlıkla sağlanabilir. Merkezden Kampüs, Edremit, Araştırma, Kale, Bölge Hastanesi, İskele, Otogar, Havaalanı ve Yüniplik dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkMERKEZ
Servis BilgisiVan´ın her noktasında servis imkanı olan merkezi bir yerdedir.
Kontenjan Bilgileri90+30
Ders Saatleri08:00-12:00
12:50-15:20
Yabancı DilArapça, Farsça & İngilizce
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı58
  • Öğrenci Sayısı688
  • Derslik Sayısı33
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Yemekhane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://vanihl.meb.k12.tr/65/01/207543/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)