Van / İpekyolu Değirmen Ortaokulu

Kaynak:https://vandegirmenortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ: Değirmen Ortaokulu Okulu olarak: Hedefleri başarmak olan , çevresinde bilinçli eğitime değer veren bir kültür oluşmasını sağlayarak geleceğe eğitimli, meslek sahibi sevgi dolu çalışkan bireyler yetiştiren ideal örnek bir kurum olmak. Başarılı, yaratıcı, soran ve sorgulayan birey yetiştirmek. Karşılıklı güvenin olduğu, sorumluluk bilincinde hareket edilen şeffaflık ve adaletin uygulandığı ve bireysel farklılıklara saygılı kurum olmak.
MisyonMİSYONUMUZ: Değirmen İlköğretim Okulu olarak: Öğrencilerimizin sevgi ve iletişimin desteklediği gerçek öğrenme ortamında düşünsel beceri kazanmalarına,yaratıcı güçlerini ortaya koymalarına yardımcı olmak.Kendisi ve çevresiyle barışık,işbirliği içinde çalışan hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, çalışkan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, inançlı ve mutlu bireyler yetiştirmek.
AdresMerkez Değirmenköy Van
İnternet Sitesihttps://vandegirmenortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriVAN MERKEZ DEĞİRMEN KÖYÜ
UlaşımOKULUMUZ VAN İL MERKEZİNE 12 KM UZAKLIKTA OLUP YOLU ASFALTTIR.ÖĞRETMENLER İÇİN MERKEZE ULAŞIM ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ VAN İL MERKEZİNE 12 KM UZAKLIKTA OLUP YOLU ASFALTTIR.
Ders Saatleri8:30-15:00
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı164
  • Derslik Sayısı7
Kaynak:https://vandegirmenortaokulu.meb.k12.tr/65/01/746512/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)