Van / Gevaş Osmangazi Ortaokulu

Adres:Elmalı Mahallesi Vatan Caddesi Gevaş/VAN Web Sitesi:https://gevasosmangaziortaokulu.meb.k12.tr Van Okulları, Van Gevaş Okulları, Van Ortaokulları, Van Gevaş Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Van Ortaokul Haberleri, Van Gevaş Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://gevasosmangaziortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBireysel yeteneklerinin farkına varmış, iletişim becerileri gelişmiş, işbirliği içinde çalışma yeteneğine sahip, yaratıcı, öğrenmeyi öğrenmiş, hedeflediği yere varabilecek bilgi ve yeteneğe sahip öğrenciler yetiştiren, eğitimde teknoloji kullanımında örnek, eğitim öğretim alanındaki başarılarıyla kategorisindeki tüm okullara model olarak gösterilen bir okul olmaktır.
Misyonİyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazanmış, milli ahlak anlayışına uygun yetişmiş, birbirleriyle düşünce alışverişinde bulunabilen, kendilerini özgürce ifade edebilen, öğrenmenin sadece okul döneminde değil tüm yaşamı boyunca devam eden bir süreç olduğunu benimsemiş, öğrenmeyi öğrenmiş, sosyal bilinci gelişmiş, çevre sorunlarına duyarlı bireyler yetiştirmektir.
BaşarılarOkulumuz gerek il gerekse ilçe içinde yapılan çeşitli yarışmalara katılım sağlamaktadır. Ayrıca okulumuz kuruluş tarihinden bu yana çeşitli kategorilerdeki yarışmalarda başarı sağlayarak ismini duyurma yolunda büyük başarılara imza atmıştır.
Faks0432 612 27 53
AdresElmalı Mahallesi Vatan Caddesi Gevaş/VAN
İnternet Sitesihttps://gevasosmangaziortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYemyeşil görünümü ve zengin bitki örtüsüyle şirin bir yapıya sahip ilçemizin iklim açısından, kışları soğuk ve sert yazlar ise sıcak ve kuraktır.
UlaşımOkulumuz merkeze bağlı Elmalı Mahallesinde olup ilçe merkezine uzaklığı yaklaşık olarak 1-2 km arasındadırYaya veya taksi ile ulaşım mümkündür
Merkezden UzaklıkOkulumuz merkeze bağlı Elmalı Mahallesinde olup ilçe merkezine uzaklığı yaklaşık olarak 1-2 km arasındadır
Ders Saatleri08:30-15:20 (İlkokullar için çıkış saati 14:30)
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüMerkezi sistem kalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Bilimsel EtkinliklerHer sene düzenli olarak yapılan TÜBİTAK 4006,4007 ve 2204-b Bilim fuarına proje hazırlanıp katılım sağlanmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı83
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://gevasosmangaziortaokulu.meb.k12.tr/65/07/744213/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)