Van / Edremit Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon:04325020629 Adres:Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi Esentepe Mahallesi 3.Etap 2.Bölge No25 Edremit / VAN Web Sitesi:https://vanerbakanaihl.meb.k12.tr Van Okulları, Van Edremit Okulları, Van Anadolu İmam Hatip Liseleri, Van Edremit Anadolu İmam Hatip Liseleri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Van Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Van Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri
Kaynak:https://vanerbakanaihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Mili Eğitiminin amaçlarını benimsemiş, değişime ve gelişime açık, insanlığa yararlı, örnek ve önder bireyler yetiştirmek. İnsana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka, kültürel mirasa ve saygıya dayanan bir din eğitim ve öğretim anlayışının yeşermesine katkıda bulunarak bilgiye, bilince ve özgüvene sahip bireyler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.
MisyonOkul – çevre ilişkilerini geliştirmek, okulun fiziki teknolojik alt yapısını iyileştirmek ve eğitim kalitesini artırmak, dinamik ve gelişime açık yenilikçi bir okul yapısı oluşturmak, öğrencilerin dini mirası özümseyen bireyler olarak bedenen ve ruhen en iyi şekilde yetiştirilmesi temel amaçlarımız arasındadır. Bu amaçla Kültürel mirasın dini-ahlaki boyutunu ana kaynaklarından anlayıp yorumlayarak günümüz insanına ulaştırabilen, hayatın dini boyutunu farklılıklarla barış içinde yaşamada insanlara rehberlik edebilecek anlayış, bilgi, tutum ve becerileri özümseyen, öz kimlik ve değerlerimiz ile küresel kültür içerisinde uyumlu ve aktif olarak yer alabilecek bilgiye, bilince ve özgüvene sahip bireyler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Bunu gerçekleştirebilecek genç ve dinamik bir kadroya sahip olmak önemli bir avantajımızdır.
Telefon04325020629
Faks(432) 502 0629
AdresNecmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi Esentepe Mahallesi 3.Etap 2.Bölge No25 Edremit / VAN
İnternet Sitesihttps://vanerbakanaihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriEdremit ilçesi, Van Gölü kıyısında olan güzel bir sahil ilçesidir. Merkeze çok yakın oluşu ve yeni yapılanma sürecinde oluşu ilçeyi cazip bir konaklama yeri haline getirmiştir. Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi Esentepe mahallesinde yeni yapılan TOKİ Konutlarında yer almaktadır.
UlaşımOkulumuz Van Merkeze 25 km. Edremit ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.Okulumuza ulaşım toplu taşıma araçlarıyla yapılmaktadır
Merkezden UzaklıkOkulumuz Van Merkeze 25 km. Edremit ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:20-15:20
Yabancı Dil1 adet
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
ProjelerTübitak Projeleri, Değerler Eğitimi projeleri vb.
  • Öğretmen Sayısı26
  • Öğrenci Sayısı310
  • Derslik Sayısı28
  • BT Odası Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı2
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://vanerbakanaihl.meb.k12.tr/65/11/758424/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)