Van / Edremit Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Adres:Çiçekli Mah. İpek Yolu No22 Edremit/VAN Web Sitesi:https://mehmetakifersoyortaokul.meb.k12.tr Van Okulları, Van Edremit Okulları, Van Ortaokulları, Van Edremit Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Van Ortaokul Haberleri, Van Edremit Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://mehmetakifersoyortaokul.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
MisyonAtatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
AdresÇiçekli Mah. İpek Yolu No22 Edremit/VAN
İnternet Sitesihttps://mehmetakifersoyortaokul.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇiçekli Beldesi Van´ın sahil ilçesi olan Edremit ilçesinde yer almaktadır.
UlaşımVan iline 27 km, Edremit ilçesine 10 km, Gevaş ilçesine 14 km uzaklıktadır.Ulaşım Van il merkezinden kalkan Gevaş minibüsleri ve belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkVan iline 27 km, Edremit ilçesine 10 km, Gevaş ilçesine 14 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:30-15:15
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı87
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://mehmetakifersoyortaokul.meb.k12.tr/65/11/745300/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)