Van / Edremit Ferit Melen Ortaokulu

Adres:ŞABANİYE MAH. HASANBEY CAD. FERIT MELEN ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 72 EDREMİT / VAN Web Sitesi:https://feritmelenortaokulu.meb.k12.tr Van Okulları, Van Edremit Okulları, Van Ortaokulları, Van Edremit Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Van Ortaokul Haberleri, Van Edremit Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://feritmelenortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEvrensel değerlere sahip, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendini yetiştirmeyi ve geliştirmeyi öğrenen bireyleri yetiştirerek; hedefledikleri bir üst kuruma yerleştiren, sportif, sosyal, bilimsel ve kültürel alanlarda kazandığı başarılarla örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonUlu Önder Atatürk´ün emanet ettiği değerleri korumasını bilen, bağımsızlık bayrağını gelecek nesillere taşıyabilen, kimliği ile gururlanan, milli kültürümüzü geliştirmeyi ülkü edinen, tarih bilincine sahip, azimli ve kararlı gençler yetiştirmektir.
Bu noktadan hareketle; sevgi ve saygıyı ön planda tutan, geleceğe güvenle bakan, bilgiye ulaşmasını öğrenen ve öğrendiklerini bir araya getirerek kendine özgü sonuçlar üretebilen, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yeniliğe açık ve modern toplum hedefini benimseyen ve bunun için ilgi ve yeteneklerini azami ölçüde kullanan bireyler yetiştirmek.
AdresŞABANİYE MAH. HASANBEY CAD. FERIT MELEN ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 72 EDREMİT / VAN
İnternet Sitesihttps://feritmelenortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞabaniye Mahallesi
UlaşımOkulumuz il merkezine yaklaşık 4 km uzaklıktadır.Şehir merkezinden Şabaniye minbüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezine yaklaşık 4 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri07:00-12:50
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı38
  • Öğrenci Sayısı509
  • Derslik Sayısı42
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://feritmelenortaokulu.meb.k12.tr/65/01/728007/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)