Van / Başkale Oğulveren Ortaokulu

Adres:Oğulveren Mahallesi, Oğulveren Sokak, No 1/2 Başkale/ VAN Web Sitesi:https://ogulverenilkortaokulu.meb.k12.tr Van Okulları, Van Başkale Okulları, Van Ortaokulları, Van Başkale Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Van Ortaokul Haberleri, Van Başkale Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ogulverenilkortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
MisyonÇağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek, Eğitim anlayışı ile birlikte dünyaca bilinen lider yenilikleri yaratan, insanlığa ve bilime hizmet eden evrensel bir okul olmak.
AdresOğulveren Mahallesi, Oğulveren Sokak, No 1/2 Başkale/ VAN
İnternet Sitesihttps://ogulverenilkortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy.
UlaşımVan iline uzaklık 151 km, Başkale ilçesine uzaklık 48 km´dir.Köy yolu asfalt olup hemen hergün köyden başkale ilçe merkezine 2 servis kalkmaktadır. Haftada 2 veya 3 sefer de yüksekova ilçe merkezine servis kalkmaktadır.
Merkezden UzaklıkVan iline uzaklık 151 km, Başkale ilçesine uzaklık 48 km´dir.
Servis BilgisiOkulumuzdaki öğretmenler 6 dairelik lojmanda ikamet ettikleri için ilçeden okula git-gel yapan öğretmenimiz bulunmamaktadır. BU sebeple öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Kontenjan BilgileriOkulumuz anasınıfından 8.sınıf düzeyine kadar eğitim-öğretim hizmeti vermektedir. Anasınıfına kayıtlı 28 öğrenci(1 Şube), ilkokula kayıtlı 139(4 Şube) ve ortaokula kayıtlı 133(6 Şube) öğrencimiz bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:20-14:50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer (Okul ve Lojman Kalorifer ile ısıtılmaktadır.)
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı129
  • Derslik Sayısı6
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ogulverenilkortaokulu.meb.k12.tr/65/03/757273/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)