"Uzakları Yakın Edelim" Etwinning Projesi Şubat Ayı Çalışmalarımız

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Laboratuvar Şefi Tamer TATLISES ve Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Özgür DAL'IN rehberliğinde yürütülen "Uzakları Yakın Edelim" eTwinningProjemizin şubat ayı çalışmaları başarıyla tamamlandı.

            Şubat ayı çalışmaları kapsamında proje öğrencilerimize "Güvenli İnternet Haftası" kapsamında okulumuz Bilişim Teknolojileri Laboratuvar Şefi Tamer TATLISES tarafından 11 Şubat 2021 tarihinde "Güvenli İnternet Kullanımı" webinarı düzenlenmiştir. Webinar'ın hemen bitiminde öğrencilerimizle, webinar kazanımlarını değerlendirmek için Wordwall Web 2.0 aracı ile hazırlanan ve 12 öğeden oluşan bir mini sınav bağlantısı paylaşılmıştır. Öğrencilerimiz o anda çevrimiçi olarak sınava alınmış, sonuçlar canlı olarak analiz edilmiştir. Toplam 42 öğrencimiz sınava katılmış ve 12 soruda doğru yanıtlama ortalamasının 10.5 olduğu görülmüştür.

Emaze Web2.0 aracı ile hazırladığımız "Güvenli İnternet Kullanımı"Webinar sunumuza ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız. 

https://www.emaze.com/@AOTLCFOCC/uzaklari_yakin_edelim_guvenli_internet_kullanimi

Ayrıca Güvenli İnternet Haftası kapsamında Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgili bir dijital dergi hazırlanmıştır ve puzzle etkinliği yapılmıştır. Dijital dergimize ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız. 

https://www.flipsnack.com/fatihbirinci/g-venli-nternet-g-n.html

            Şubat ayı çalışmaları kapsamında Mentimeter Web2.0 aracı ile "KARANTİNA" kelimesinin öğrencilerimize çağrıştırdığı kelimelerden oluşan bir kelime bulutu oluşturulmuştur.

Ayrıca projemizin, proje kapsamındaki öğrencilerimize neler kazandırdığını, akıllarına neler getirdiğini ölçmek için Google Forms aracılığıyla bir "Cümle Tamamlama" çalışması yapılmış ve öğrencilerimize verilen cümleler ve bu cümlelerin onlara çağrıştırdıkları Wordart Web2.0 aracı ile kelime bulutlarına dönüştürülmüştür.

            Şubat ayı son çalışması olarak proje öğrencilerimiz tarafından, proje okullarımızın bulunduğu İzmir-Antalya-Mersin ve Siirt İllerinin tanıtımıyla ilgili StoryJumper Web2.0 aracı ile dijital dergi hazırlanmıştır. Dijital dergimize ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

https://www.storyjumper.com/book/read/99092386/nbspUZAKLARInbspYAKIN-EDELMPROJE-OKULLARI-EHR-TANITIMLARI

                Şubat ayı çalışmalarını başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)