Uyum Programını Tamamlayan Kahta Bilsem Öğrencileri Sertifikalarını Aldı.

2023-2024 eğitim öğretim yılında Kahta Bilim ve Sanat Merkezine kayıt olup kurumda düzenlenen 40 saatlik uyum programını bitiren öğrencilere Uyum Programı Sertifika töreni düzenlendi.

Kahta Bilim ve Sanat Merkezinde gerçekleşen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü BAŞLİ, İlçe MEM Şube Müdürü Mehmet TURAN, Kahta İlçe Gençlik ve Spor müdürü Mustafa ÇİÇEK, Cumhuriyet Savcısı Serdar GÜLER, RAM Müdürü Abuzer ÖZDEMİR, Kahta BİST Müdürü Mahmut YILDIRIM, METEM Müdürü Hanifi DELİKANLI, veliler ve öğrenciler katıldı.

Program, açılış konuşması ile başladı. Kahta  BİLSEM Müdürü Murat ASLAN:’’ Öğrencilerimiz bugün uyum sertifikalarını alarak BİLSEM ailesine katıldılar, öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Özel yetenekli öğrencilerimizin bireysel yeteneklerinin farkında olmaları ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla proje tabanlı, gezi gözleme dayalı, konferans ve panel gibi programlarla öğrencilerimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Programa katılan değerli protokol üyelerine velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Programın son bölümünde Bilsem Uyum Programını tamamlayan öğrencilere sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Program, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adıyaman Kahta Kahta Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)