Ustalar Kursiyerlerle Buluşuyor

        Milli Eğitim Bakanlığı- Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘´Ustalar Kursiyerlerle Buluşuyor´´ etkinliğinin ilki olarak, Gölyaka Halk Eğitimi Merkezi´nde ‘´Arıcılık Kursu´´ kursiyerleri, ‘´Bal Üretimi ve Arı Ürünlerinden Gelen Sağlık´´ konusunda otorite sahibi olan Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevgi KOLAYLI ile buluştular. 

          Gölyaka Halk Eğitimi Merkezi ile Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi (DAGEM) işbirliğiyle gerçekleştirilen Arıcılık, Arı Sütü Üretimi ve Ana Arı Yetiştiriciliği Kurs Programlarına katılan ve başarılı olan kursiyerler, ‘´Prof. Dr. Sevgi KOLAYLI hoca tarafından verilen ‘´Arı Ürünlerinden Gelen Sağlık´´ konulu söyleşinin ardından programa katılan davetlilerin elinden sertifikalarını aldılar.

           Programa Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR, DAGEM Müdürü Dr. Meral KEKEÇOĞLU, Belediye Başkanımız Sn. Yakup DEMİRCAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ergin TAŞTEPE, Siyasi Partilerimizin temsilcileri, ilçe protokolümüz, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, çok sayıda davetli ve kursiyerlerimiz katıldılar.

           Program Prof. Dr. Sevgi KOLAYLI tarafından verilen konferansla başladı. Katılımcıların hocamızla karşılıklı soru-cevap sohbetleriyle devam eden program, HEM Müdürü Ahmet BEYTER´in, hocamıza hediye takdimi ve sertifika töreniyle son buldu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Düzce Gölyaka Gölyaka Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak:https://golyakahem.meb.k12.tr/icerikler/ustalar-kursiyerlerle-bulusuyor_7379989.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)