Usta Öğretici Başvurusu



   

 

2023-204 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU SONUÇ LİSTESİ

 

1-2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Hamur Halk Eğitim Merkezi kadrolu eğitmen ve geçici usta öğretici başvuru sıralamaları (alan bazında ) yapılmıştır.

E-yaygın sistemi üzerinden alınan online başvurular Ek-2'deki değerlendirme puanı formuna göre sistem üzerinden verilmiş olup, komisyonca onaylanmıştır.

2-Puanlamalarında hata olduğunu düşünen eğitmenler 13.09.2023-15.09.2023 (3 iş günü) tarihleri arasında kuruma şahsen itiraz sebebi dilekçeleri ile başvuruda bulunabileceklerdir.

3-İtiraz süreci sonrası yapılacak incelemelerde ve değerlendirmelerde sıralamalarda değişiklikler olabilecektir.

4-Asıl sıralamalar 18.09.2023 tarihinde yayınlanacaktır. (Bu tarihten itibaren herhangi bir itiraz dilekçesi alınmayacaktır.) Kaymakamlık onayı beklenecektir.

5-Görevlendirmeler kurumumuza gelen kurs talepleri doğrultusunda sıralamada alanında puan üstünlüğü bulunan ile başlayacaktır. (İstisnai protokoller dışında ). Puanların eşitliği durumunda kura yöntemi ile sıralama belirlenecektir.

6-Görev sırası gelen eğitmenlerden sağlık ve kamu haklarından mahrum (Adli Sicil Kaydı) bulunmamak şartı aranacaktır.

7-Sıralamalar bir yıllık süre içindir

Mücbir sebepler haricinde göreve başlamayanlar ile verilen görevi bırakanlar için bir yıl süre ile görevlendirme yapılmaz.

8-01.08.2023-31.08.2023 tarihlerinden sonra yapılan başvurular sistemsel olarak "Takvim dışı başvuru" kabul edildiğinden onaylanamamıştır.

9-Hizmet yılı SGK hesaplamalarında kişinin girmiş olduğu puan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlar dışındaki hizmet günlerinin tamamı reddedilmiştir. (Sadece Milli Eğitim Bakanlığına bağlı hizmet süresi eklenmişse hesaplanır.)

ÖNEMİ NOT: Başvuru yaptığınız kurs modülüne onay verilmiş olsa da belgesi yeterli olmayan , eksik olan ve modülün eğitici niteliği güncelliği dikkate alınarak görev verilecektir.


MEB Personeli 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ağrı Hamur Hamur Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)