Üst Üste "Okulum Temiz" Belgesini Alan İlkokul Olduk

ÜST ÜSTE "OKULUM TEMİZ" BELGESİNİ ALAN İLKOKUL OLDUK

TSE'nin belirlediği, 'Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programında yer alan kriterleri yerine getiren okulumuz, ikinci kez "Okulum Temiz Belgesi" alarak temiz olduğunu bir kez daha tescilledi.

TSE OKULUM TEMİZ BELGESİ, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce Müdür Yardımcımız Hasan KARPINAR'a verildi.

            Korona virüs (Covid19) salgını başta olmak üzere öğrenci, veli ve çalışanlarının sağlığını korumak için aldığımız önlemler ile, "Okulumuzda gerçekleştirilen denetimler sonucu TSE COVID19 'Okulum Temiz Belgesi'ni ikinci defa almaya hak kazanan okul olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

           Öğrencilerin ve çalışanlarımızın sağlığının birinci planda yer aldığı Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu'nda sağlıklı bir okul ortamı oluşturabilmek amacıyla alınabilecek tüm fiziki önlemleri ve her türlü tedbiri almıştır. Personellerimiz görevlerinin başında.

           Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu, TSE ''Okulum Temiz Belgesi'' alınmasında emeği geçen başta, okul müdürümüz Erhan ÖZKAN'a, müdür yardımcımız Hasan KARPINAR'a, öğretmenlerimize, personelimize, desteğini esirgemeyen velilerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Keçiören Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)