Uşak / Sivaslı Şehit Ruhi Çetin Ortaokulu

Telefon:02766386056 Adres:Kökez Köyü Sivaslı / UŞAK Web Sitesi:https://sehitruhicetinortaokulu.meb.k12.tr Uşak Okulları, Uşak Sivaslı Okulları, Uşak Ortaokulları, Uşak Sivaslı Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Uşak Ortaokul Haberleri, Uşak Sivaslı Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehitruhicetinortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.
MisyonMillî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.
Telefon02766386056
Faks02766386056
AdresKökez Köyü Sivaslı / UŞAK
İnternet Sitesihttps://sehitruhicetinortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKökez Köyü Sivaslı / UŞAK
UlaşımUşak´a 22 km.
Sivaslı´ya 14km.Uşak´tan köy minibüs hattıyla öğretmenler gelmektedir.
Merkezden UzaklıkUşak´a 22 km.
Sivaslı´ya 14km.
Ders Saatleri10:15
16:50
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda çeşitli turnuvalar ve sportif faaliyetler düzenlenmektedir. Ayrıca Sivaslı ve Uşak´ta düzenlenen turnuvalara da katılmaktayız.
Bilimsel EtkinliklerTUBİTAK 4006 Bilim Fuarı, eTwinning ve Erasmus Projelerine katılmak.
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı62
  • Derslik Sayısı6
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://sehitruhicetinortaokulu.meb.k12.tr/64/05/731592/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)