Uşak / Eşme Eşme Şehit Nihat Köylü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:02764142597 Adres:Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Yaylak Mevkii Eşme UŞAK
3 km
Personellerimiz okula şahsi araçlarıyla veya şehir merkezinden saat başı kalkan belediye otobüsleriyle geliş gidiş yapmaktadırlar.
Web Sitesi:https://esmeasml.meb.k12.tr Uşak Okulları, Uşak Eşme Okulları, Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Uşak Eşme Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Uşak Eşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://esmeasml.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDemokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize İnsan haklarına saygılı ve duyarlı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel düşünen; Dürüst, iyi ahlaklı, çevreye duyarlı ; Çağın gerektirdiği her türlü eğitim imkanlarıyla donatılmış, Kendisiyle ve toplumla barışık; Sorumluluk sahibi, Kendine yetebilen ve üretken bireyler yetiştiren bir kurum olmak istiyoruz.
MisyonAtatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, toplumun sağlık personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla ülkesine ve insanlığa hizmet için gereken bilgi, beceri, tutum ve ahlaki sorumluluklar edinmiş, kişiler arası iletişimde başarılı, çağdaş, laik, demokratik, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Telefon02764142597
Faks02764141389
AdresAnadolu Sağlık Meslek Lisesi Yaylak Mevkii Eşme UŞAK
3 km
Personellerimiz okula şahsi araçlarıyla veya şehir merkezinden saat başı kalkan belediye otobüsleriyle geliş gidiş yapmaktadırlar.
İnternet Sitesihttps://esmeasml.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz şehir merkezine yaklaşık 3 km uzaklıktadır. Okulumuzun karşısında Kültür Merkezi binası bulunmaktadır.
UlaşımPersonellerimiz okula şahsi araçlarıyla veya şehir merkezinden saat başı kalkan belediye otobüsleriyle geliş gidiş yapmaktadırlar.
Merkezden Uzaklık3 km
Servis BilgisiCivar köylerden okulumuzda kaydı bulunan öğrencilerimiz taşıma servisleriyle okulumuza geliş gidiş yapmaktadırlar.
Ders SaatleriDers Başlangıcı Saati : 08:00

Ders Bitişi saati : 17:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı24
  • Öğrenci Sayısı290
  • Derslik Sayısı11
  • Atölye Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Revir Sayısı2
Kaynak:https://esmeasml.meb.k12.tr/64/03/963286/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)