Urganlı 23 Nisan Ortaokulu Personelinden Anlamlı Ziyaret

 

URGANLI 23 Nisan Ortaokulu personeli Önder Lift Yönetim Kurulu Başkanı Bekir ADIGÜZEL’ i makamında ziyaret ettiler.

 

Okul müdürü Ziya GÜLER ve bir gurup öğretmenle yapılan ziyaret sonrası, Bekir bey tam bir eğitim gönüllüsü ve Urganlı Sevdalısı. Göreve geldiğim den beri her zaman ziyaret ederek halini hatırını sormuşuzdur, oda Urganlı ya geldiğinde mutlaka ziyaretimize gelmiştir. Bu ziyaretimizin sebebi biraz farklı.  Okulumuz tuvaletlerinin tesisat ve seramik kaplama olarak yenilenmesi gerekiyordu. Yaz tatilinde okulun bu problemini çözmede yardımcı olup olamayacağını ifade etmiştik. O da derhal okulumuza gelerek yerinde tespit yaparak ihtiyaç duyulan konuyu derhal çözmüştür. Yardımlarından ve bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz, o amaçla ziyarete geldik.

 

            Bekir ADIGÜZEL, ben Urganlı’lıyım, Orası Ata toprağım. Zamanında okumak için terk ettiğim topraklara işadamı olarak geri dönmekten, Urganlı ya ve çevremdeki insanlara yardımcı olmaktan dolayı çok mutluyum. Müdürümün bir şeyler yapma gayreti çok hoşuma gitti, elimden gelen desteği vermeğe çalışıyorum. Bu konuda sebep olduğu için kendisine ayrıca teşekkür ederim. Bundan sonra da elimden gelen desteği vermeğe gayret edeceğim. Bu ziyaret neticesinde yardım yaptığımı anladım, gelen ekibe çok teşekkür ediyorum beni duygulandırdılar.

 

            Yapılan ziyaret sırasında hoşbeş ve çayların içilmesinden sonra okul müdürü Ziya GÜLER okul aile birliğince hazırlanan Teşekkür Belgesi, Plaket ve Bekir Bey’in gençlik yıllarında futbol oynarken çekilmiş resimlerinden bir kısmını çerçeveletip takdim etti. Yapılan tüm çalışma ve çabalar için okulum adına bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Turgutlu Urganlı 23 Nisan Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)