Uluslararası Runkara Yarı Maratonuna Katıldık

RUNKARA EXPO SPOR VE TEKNOLOJİ FUARI

“TÜRKİYE’NİN SPOR VE TEKNOLOJİ FUARI”

Runkara EXPO - Spor ve Teknoloji Fuarı” 6-7-8 Ekim tarihlerinde ATO Congresium’da Runkara Uluslararası Yarı Maratonu ile eş zamanlı olarak gerçekleşecektir. Yaklaşık 25.000 ziyaretçiyi ağırlayacak ve üç gün sürecek olan Türkiye’nin ilk spor ve teknoloji fuarında katılımcı şirketlerin stantlarına, profesyonel sporcularla söyleşilere, workshoplara ve çocuklar interaktif deneyim alanlarına yer verilecektir.

Bu sene ilki düzenlenecek fuara ziyaretçi katılımı ücretsizdir.

İnovasyon ve teknoloji odaklı markaların da yer alacağı 6.500 m2’lik fuar alanı, ziyaretçilerin stantlarda son teknoloji ürünleri yakından inceleyecekleri, yenilikçi ve ileri teknoloji ürünleri ve yeni nesil spor ekipmanlarını deneyimleyecekleri yaşam alanı konsepti şeklinde kurgulanmıştır.

Uluslararası maratonların dünya efsanesi İngiliz sporcu Paula Radcliffe maraton etkinliğimizin hem elit atlet davetlisi olarak hem de fuarımızın “Sports Talk Stage” konuşmacısı olarak aramızda yer alacaktır. Ulusal ve uluslararası birçok mecrada canlı olarak yayınlanacak Runkara Uluslararası Yarı Maratonu’nun anlatımı ise spor yayınlarının efsanesi BBC Spikeri Tim Hutchings tarafından gerçekleştirilecektir.

 

 

 

Aile Koşusu

7 Ekim’de gerçekleşecek aile koşusu sizi eğlenirken sağlıklı bir şekilde aktif olmaya teşvik edecek bir etkinlik olarak planlandı. Koşu tüm aile bireylerinin katılımına açık olduğu gibi çocuklar, arkadaş grupları ve kendi potansiyelini görmek isteyen herkes için ideal bir programdır.

Aile koşusu, genellikle resmi bir yarış olmayıp, katılımcıların sevdikleriyle birlikte keyifli bir şekilde vakit geçirmelerine olanak tanıyan bir etkinliktir.

Bu parkur sağlıklı yaşam tarzını teşvik etmenin yanı sıra, birlikte geçirilen keyifli zamanın tadını çıkarmak için harika bir fırsattır.

Bu macerada bizimle olduğunuz için teşekkür ederiz.

Yarış Günü: 7 Ekim 2023

Yarış Başlangıç Saati: 16.00

Kit Dağıtımı: 06 Ekim 12.00-20.00, 07 Ekim 10.00-14.00 / ATO Congresium

Koşu Alanı: Zafer Parkı

 

Okulumuz pansiyonlarında kalan 45 öğrencimizle RUNKARA aile koşusuna katıldık.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Etimesgut Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)