Uluslararası Resim Yarışmasında Altın Madalya

Piatra Neamt Creativ Uluslararası Çocuklar için Resim Yarışması’nda öğrencimiz Seher Yalkın altın madalya, Ayşenaz Demirtaş, Duru İren, Ecrin Çakal, Kayra Merttürk ve Zeynep Berra Çepni de tekli seçim ödülü kazandılar. 

 

Romanya’da 7.’si düzenlenen Piatra Neamt Creativ Uluslararası Çocuklar için Resim Yarışması’nda öğrencimiz Seher Yalkın, görsel sanatlar alanı öğretmenimiz Mehtap Cesur danışmanlığındaki eseriyle altın madalya kazandı. Aynı yarışmada öğrencilerimiz öğrencilerimiz Ayşenaz Demirtaş, Duru İren, Ecrin Çakal, Kayra Merttürk, Zeynep Berra Çepni de yine öğretmenimiz Mehtap Cesur danışmanlığındaki eserleriyle tekli seçim ödülü kazandılar. 

 

7-19 yaş arası görsel sanatçıların başvurusuna açık olan yarışmaya bu yıl 22 ülkeden 80 farklı okulun öğrencileri katılım sağladı. İlkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde düzenlenen yarışmanın teması her yıl olduğu gibi, bu yıl da "Şehrini Çiz" veya "Çiçekler" şeklindeydi. Yaratıcı çabaları ve özgünlükleri nedeniyle ödül kazanan öğrencilerimizi ve görsel sanatlar alanı danışmanımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Erenler Sakarya Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)