Ulusal Ajans Projemiz Kabul Edildi

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA

İVRİNDİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDE

YÜRÜTÜLEN PROJELERE AİT BİLGİLER

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında İvrindi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Ulusal Ajans tarafından kabul edilen 2  proje yürütülmektedir. Kurumumuzca yürütülen projelerin isimleri ve kapsamları şu şekildedir:

1-      Ulusal Ajans Projesi, Erasmus + (Koordinatör Okul Olarak – Att Projesi) :

KA1 “Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamında “Avrupada Sağlık Uygulamalarının İncelenmesi ve Staj Eğitimi” konulu projemizde Acil Tıp Teknisyenliği öğrencilerimizin ve Meslek Dersi öğretmenlerimizin hareketliliği planlanmıştır.

a-      05-20/04/2015 tarihleri arasında Macaristan’a “Derko-Med” kliniğine staj eğitimi için hareketlilik gerçekleştirilecektir. Katılımcılar; 11. Ve 12. Sınıf Acil Tıp Teknisyenliği öğrencileri arasından seçilen 10 öğrenci, 1 Meslek dersi öğretmeni ve 1 İngilizce öğretmenidir. 2 hafta süre ile öğrenciler kendi alanları ile ilgili konularda “staj eğitimi” yapacaklardır.

b-      03-10/05/2015 tarihleri arasında Avusturya’ya “Time To Help Derneği ve diğer Sağlık Kuruluşlarına” Dahiliye ve Cerrahi hastalıklarını içeren konularda bilgi edinmek amacı ile öğretmen hareketliliği gerçekleştirilecektir. Yerel düzeyde ortaklarımız İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İvrindi Devlet Hastanesi  ve  Balıkesir Karesi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ dir.  Bu hareketliliğe;

·         İvrindi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden

1 yasal temsilci,

1 koordinatör,

9 Sağlık öğretmeni (Hemşirelik ve ATT  branşlı) ,

1 İngilizce Öğretmeni                                                                                                      -

 

İvrindi Devlet Hastanesinden 2 Hemşire (Dahiliye ve Cerrahi kliniklerinde görev yapan)                                          

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir İvrindi İvrindi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)