Ulu Önderimizin Aramızdan Ayrılışının 83. Yıldönümünde Sevgi,saygı ve Özlemle Anıyoruz. .

Ulu Önderimiz Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 83.yıldönümü anma programını okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.İlçe anma programına da günün anlam ve önemi çerçevesince gerçekleştirilen liseler arası kompozisyon yarışmasında okulumuzu başarıyla temsil ederek İLÇE İKİNCİSİ olan okulumuz 10.sınıf öğrencisi Mert ŞENOCAK'a ödülünü İlçe Kaymakamımız Sayın Sedat Sırrı ARISOY tarafından verilmiştir.Öğrencimizi,onu yetiştiren aile ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.Ayrıca okulumuz 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programında da emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize de şükranlarımızı sunarız.

                            Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır. Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir. Ruhun şad olsun.

                            "Türk milletinin eşsiz evladı Atatürk! Sen ebedi istirahatgâhında rahat uyu. "En büyük eserim." dediğin Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanettir. Türk Milleti."

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Nazilli İbn - İ Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)