Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü Saygıyla Anıyoruz

Bağımsızlık savaşımızın önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük komutan, eşi bulunmaz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ebediyete intikalinin 77. yılında saygı ve özlemle anıyoruz.

     Atatürk’ün 77 yıl önce aramızdan ayrılışı elbette ki Türk milletini derin bir kedere sevk etmiş, ancak Türkiye Cumhuriyeti Devleti Ata’sının ilkeleri ışığında ilerleyerek çağdaş ve modern bir dünya devleti haline gelmiştir. İşte bu sebeplerden dolayı, yaşadığı çağı aşarak geleceğe ışık tutan, yüzyıla değil, bin yıla damgasını vuran Büyük Önder Atatürk, sonsuza kadar gönlümüzde yaşayacak, ilke ve devrimleri ülkemizin geleceğine yön vermeye devam edecektir.

     Okulumuzda ulu önderimizin ebediyete intikalinin 77. yılı dolayısıyla bir anma programı düzenledik. Saatler 09:05´i gösterdiğinde tüm öğretmen, öğrenci ve personelimiz 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı´mızı okuduk. Atamıza özlemimizi ifade eden konuşma ve şiirlerle programımız son buldu.

     Halıkent Anadolu Lisesi camiası olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü saygı ve özlemle anıyor, devirnlerinin bekçisi olacağımızı ve emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti´nin muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için var gücümüzle çalışacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Isparta Merkez Şehit Sezgin Erdoğan Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)