Twıntv Etwinning Prejemiz Çalışmalarına Başladı.

 

Projemiz öğrencilerin kendi öğrenme ortamlarında web araçlarını bilinçli bir şekilde kullanarak bir öğrenci kanalı oluşturmak ve bu kanal üzerinden çeşitli programlar yapmak üzerine tasarlanmıştır.

 

Bu projemizde hedeflenen amaç, öğrencilerin hem kendi hem de toplum yararına çevresindeki olaylara farkındalığını arttırmak ve onları geleceğin yayıncılığa, etik kurallar çerçevesinde hazırlamaktır. Bu amacın yayıncılık faaliyetlerinde görülen çeşitli programlardan bir seçki yapılarak gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

 

Projemizde üye olan öğretmenlerimiz, aynı zamanda proje kurucularından olan İngilizce Öğretmeni Olsen Edizsoy ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Meryem Merve Avcı'dır.

 

Olsen Edizsoy'un grup öğrencileri arasında; 6/A sınıf öğrencilerinden Ceren Tülek, Hacer Naz Torun, Hatice Alçal, Muhammed Eser Dalay, 7/A öğrencilerinden Bilal Turan Torun, Melike Ok ve Hanife Çakır bulunmaktadır.

 

Meryem Merve Avcı'nın gurup öğrencileri arasında; 6/A sınıfından Asmin Denli, Rümeysa Alanbay, Tuana Gürpınar, Yağmur Aydın, Yunus Ağa, Yunus Emre Göçmen, 7/A sınıf öğrencilerinden Elif Ardıç ve Buse Ersöz bulunmaktadır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Kestel Erdoğan Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)