Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası

Mevlütlü İlköğretim Kurumu Yerli Malı Haftasını Kutladı

Mevlütlü İlköğretim Kurumu Yerli Malı Haftasını Kutladı

Mevlütlü İlköğretim Kurumu öğrencileri, Yerli Malı Tutum ve Yatırım Haftasını kutladı. Minikler evlerinden getirdikleri yiyecekleri arkadaşları ile paylaşıp başlarına taktıkları meyve figürlü şapkalarla renkli görüntüler oluşturdu.
Mevlütlü İlköğretim Kurumu okul öncesi, ilkokul ve ortaokul kısmı öğrencileri 12-18 Aralık tarihleri arasındaki ‘Yerli Malı Haftası’nı coşkuyla kutladı. Yerli malının öneminin vurgulandığı etkinlikte minikler evden getirdikleri yiyecekleri arkadaşları ile paylaştı. Başlarına taktıkları meyve figürlü şapkalarla etkinliğe katılan minikler renkli görüntüler oluşturdu.

UYGULAMALI OLARAK ANLATTIK
Öğrencilere Yerli Malı Haftası’nın önemini uygulamalı olarak anlattıklarını söyleyen Volkan KAZ "Yerli malı kullanmanın önemini bu yaşta öğrencilerimize aşılamalıyız ki, gelecekte yerli malının kullanımına özen göstersinler ve ülke ekonomisine katkı sağlasınlar.  Müdür Yardımcı Şerif KOYLAN öğrencilerimize bunu uygulamalı olarak anlatmak istedik. Evlerinden getirdikleri yerli yiyecekleri arkadaşları ile paylaşarak ikramda bulundular” dedi.

COŞKULU KUTLAMA
Yerli malı haftasını her yıl okulda kutladığını ifade eden öğrenciler “Çok heyecanlıyım. Evde annelerimiz bizler için pasta börek yaptı. Mısır patlattı. Yerli meyvelerimizi çantamıza koydu. Biz de şimdi arkadaşlarımızla hep birlikte onları yiyoruz. Arkadaşlarımızla coşku dolu bir yerli malı haftası kutladık” diye konuştu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Salihli Mevlütlü İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)