Türkiye Yüzyılı'nın Yüz Akı 100 Eseri

https://turkiyeyuzyili.com/anasayfa

 

Millî Eğitim Bakanlığı Yüzüncü Yıl

Galerisinde 

Bakanlığın yuzuncuyilgalerisi.eba.gov.tr adlı internet sayfasında yer alan galeride, bugüne kadar yapılan sergilerin görselleri yer almaya başladı.

llî Eğitim Bakanlığı olarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına “Türkiye Yüzyılı” inancıyla ve vizyonuyla girmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Anadolu topraklarındaki yüzlerce yıllık birikimimiz ile günümüz gelişmelerinin üzerine inşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılı’nda, Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarına yüksek bir inançla sahip çıkmaktayız.

Bu şuurla, başta Cumhuriyet'imizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün olmak üzere, tüm kahramanlarımızın aziz hatırlarının ve eserlerinin evlatlarımızın zihinlerinde daima yer alması için üstün bir gayretle çalışmaya devam etmekteyiz.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı olan “Türkiye Yüzyılı”nda başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm milletimizin cesaretini, inancını ve motivasyonunu artırarak tarihin bize emanet ettiği üreten, güçlü, emsal teşkil eden ve güvenilir bir devlet olma sorumluluğunu yerine getirmeye devam etmekteyiz.

Böylelikle her alanda Cumhuriyetimizin ilk asrının tecrübelerini doğru bir şekilde değerlendirmekte, ikinci asrının hazırlıklarını tamamlayacak eser ve hizmetler ortaya koymaya gayret göstermekteyiz. Milletlerin ve devletlerin yeni ve hayati meydan okumalarla karşı karşıya olduğu şu dönemde, Türkiye Yüzyılı inancımızla, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına yapacağımız güçlü başlangıçta Millî Eğitim Bakanlığı olarak kararlı bir şekilde yer almaktayız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Malatya Yazıhan Durucasu İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)